Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anamaria a plecat de la capataiul Ionelei Prodan. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Anamaria a plecat de la capataiul Ionelei Prodan. Ce s-a intamplat

Ionela Prodana depasit pragul critic si este in stare stabila. Anamaria Prodan a plecat in urma cu putin timp din spitalul unde se afla internata mama sa si a transmis un mesaj emotionant. Azi in. continuă pe Antena3

Problemele nu se termina pentru familia Ionelei Prodan. Marea artista a pierdut dintr-un foc 500.000 de euro

Desi in ultima perioada au trecut prin momente dificile, problemele parca nu se mai termina pentru familia Ionelei Prodan. Marea artista a pierdut dintr-un foc jumatate de milion de euro. Ionela Prodan a .

Sarbatori dureroase pentru familia Ionelei Prodan. Starea artistei s-a agravat

Sunt cele mai dureroase sarbatori de Paste ale Aneimaria Prodan si ale familiei sale. Starea de sanatate a Ionelei Prodan s-a agravat in ultimile zile, iar fiicele sale nu se dezlipesc de patul de.

Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sanatate a cantaretei: Nu este tinuta la aparate. Se enerveaza cand vede toate bazaconiile care apar despre ea

Anca, una dintre fiicele Ionelei Prodan a oferit cateva declaratii cu privire la starea de sanatate a cantaretei de muzica populara, in varsta de 70 de ani, care se afla internata la Spitalul Elias.

Ai aflat? Medicii au dat vestea familiei Ionelei Prodan

S-au scris multe lucruri despre starea de sanatate a Ionelei Prodan. Cele mai recente informatii despre indragita artista de muzica populara au fost facute publice de fiica sa, Anca, dupa ce a vorbit cu.

TESTAMENTUL Ionelei Prodan! Cui a lasat intreaga AVERE

Ionela Prodan se afla in continuare in stare grava la spital, iar pronosticul medicilor este unul rezervat, potrivit declaratiilor apropiatilor vedetei. Cele doua fiice, Ana-Maria si Anca, dar si nepotii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )