Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anamaria Prodan, atac fara precedent la Gica Hagi. Nimeni nu a mai indraznit sa spuna asta despre Rege pana acum

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, atac fara precedent la Gica Hagi. Nimeni nu a mai indraznit sa spuna asta despre Rege pana acum

Anamaria Prodan nu se dezice de la replicile acide si de la personalitatea impulsiva cu care s-a facut cunoscuta. Cunoscuta impresara si-a spus parerea sincera despre Hagi si despre iesirile in public asupra antrenorilor. Anamaria Prodan, declaratii uluitoare Anamaria Prodan a oferit un interviu, pentru gsp. ro, in care a dezvaluit lucruri nemaiauzite despre Giga Hagi. continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, critici la adresa deciziilor de la nationala: Eu in locul lui Contra nu-i dadeam tricoul cu numarul 10 niciodata lui Ianis E greu sa fie doi Hagi

Impresarul de fotbal Anamaria Prodan s-a lansat intr-o serie dura de critici la adresa promovarii intense a lui Ianis Hagi, inclusiv prin oferirea numarului 10 in tricoul echipei nationale. Aceasta arata acest tr.

ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Sexy-impresara nu.

Gest fara precedent al ministrului Muncii. Cum a anuntat ce se intampla cu salariile si pensiile

Ministrul Muncii a clarificat astazi toata situatia pensiilor si a salariilor. Violeta Alexandru a gasi un mod inedit de a spune tuturor romanilor ce se petrece. Cum s-a facut aceasta inteleasca in cadrul conferintei de presa de la sediul Guvernului? Ministrul Muncii, mod inedit de a anunta ce se intampla cu salriile si pensiile Violeta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )