Libnet.ro
UNICEF

08:45

Anamaria Prodan: Nu m-a chemat niciodata asa. Care este numeledin buletinal impresarei

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan: Nu m-a chemat niciodata asa. Care este numeledin buletinal impresarei

Anamaria Prodan sustine ca in cartea de identitate nu a chemat-o niciodata Prodan. inaintea primei casatorii, pe Anamaria Ionela o chema Tanase. continuă pe Adevărul

Ce viata a dus Anamaria Prodan. Drumul ei de la saracie la bogatie

Anamaria Prodan-Reghecampf s-a nascut pe data de 17 decembrie1972. in prezent aceasta este impresara de fotbal, realizatoare TV si fotomodel. Iata ce viata a dus Anamaria Prodan pana sa ajunga aici si ce drum a parcurs. Ce viata a dus Anamaria Prodan pana sa ajunga celebra Anamaria Prodan, a absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia, profil filologie .

Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Omul batut de Anamaria Prodan este acum acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. Dan Alexa, acuzat de un fotbalist de-al sau de relatii cu lumea interlopa. Cine este acuzatorul Lumea fotbalului romanesc este in fierbere dupa ce s-a aflat .

Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai. S-a uitat numai la el: E si frumusel, arata bine

Finalul anului 2020 a fost petrecut de Anamaria Prodan si sotul ei in Dubai. Acolo s-au distrat de minune in compania prietenilor si a apropiatilor. Dar fanii impresarei au fost uimiti de o intalnire a acesteia. Pe cine a vazut Anamaria Prodan in Dubai? Veti afla in cele ce urmeaza. Pe cine a vazut Anamaria .

Anamaria Prodan, schimb de complimente cu un jucator de la CFR: E si frumusel.Cand esti fotbalist, esti altfel FOTO

Anamaria Prodan 48 de ani) si sotul ei, Laurentiu Reghecampf 45 de ani), si-au petrecut finalul de an in Dubai, alaturi de un grup de prieteni. Cunoscuta impresara nu a pierdut ocazia de a-l lauda pe un fotbalist de la CFR Cluj, pe care l-a reintalnit in Emirate.

Dezvaluiri. Anamaria Prodan a recunoscut ca l-a despartit pe Reghecampf de prima sotie. Cat a costat tinuta pe care a purtat-o la emisiunea lui Denise Rifai

Anamaria Prodan a povestit cum a inceput povestea ei de dragoste cu Reghecampf, imediat dupa ce ea a divortat de primul sot, Tiberiu Dumitrescu.

Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica ei a fost transportata de urgenta la spital

Sexy impresara, Anamaria Prodan trece prin momente extrem de dificile. Fiica ei, Sarah a ajuns de urgneta pe patul de spital. Tanara a publicat pe retelele de socializare o imagine tulburatoare in care are masca.

Termenii tata, mama, fiu si fiica vor fi eliminati de America. Care este motivul socant

Situatie incredibila. Termenii tata, mama, fiu si fiica vor fi eliminati de America, a anuntat presedintele Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi. Motivul este unul de-a dreptul socant. America elimina termenii mama si tata Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, a anuntat un pachet de norme etice dar si de reforme legislative .

Motivul pentru care trebuie sa mananci struguri in noaptea de Revelion. Care este secretul

De ce mananca unii romani struguri in noaptea dintre ani? Cativa nu stiu adevarata semnificatie a acestui obicei, dar il respecta de dragul evenimentului. Care este motivul pentru care consumi aceste fructe in seara de Revelion? De ce unii romani consuma struguri de Revelion? Una din cele mai populare superstitii pe care majoriatatea romanilor le .

Care este numele adevarat al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie: nici nu e rusoaica?!

A devenit cunoscuta dupa ce a aparut pe strazile din Marea Britanie intr-o masina de lux decorata cu zeci de mii de cristale Swarovski, iar acum are o relatie cu unul dintre cei mai controversati barbati din Romania. Putine lucruri se stiu, insa, despre viata sa personala. Abia acum s-a aflat care este numele adevarat .

Diego Maradona, omagiat de Papa Francisc: Pe teren a fost un poet Care este dorinta Suveranului Pontif pentru umanitate

Papa Francisc s-a referit la problema dopajului in sport, in cursul unui interviu difuzat sambata de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, in care i-a adus si un omagiu celebrului sau compatriot Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, care a incetat din viata pe 25 noiembrie, la varsta de 60 de ani, in urma unui stop cardiac.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )