Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala . continuă pe Playtech

Cum a fost anulata o sentinta judecatoreasca cu miza uriasa. Cazul terenului foarte valoros revendicat de cei mai bogati banateni

Inalta Curte de Casatie si Justitie si-a motivat decizia de rejudecare a dosarului in care Primaria Timisoara cere anularea unui certificat de proprietate prin care Ministerul Economiei i-a atribuit unei firme detinute de fratii Cristescu un teren ultracentral din Timisoara.

Raport: Andrei Nastase si Ion Ceban, cei mai mediatizati candidati la sefia Capitalei

Cei mai mediatizati candidati la Primaria Capitalei, de catre posturile TV din Republica Moldova, in perioada 9-22 septembrie, sunt Andrei Nastase si Ion Ceban. Acestia sunt urmati de Vladimir Cebotari, Valeriu Munteanu si Andrei Donica, trasnmite IPN.

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Cei mai simpatici caini de buzunar. Ce rasa interactioneaza cel mai bine cu copiii

Cainii vin intr-o varietate uimitoare de dimensiuni, de la gigantul Mastiff, la cainii de buzunar. Avantajele acestora din urma sunt ca pot fi transportati usor si nu au nevoie de prea mult spatiu.

Londra pregateste un nou sistem de imigratie post-Brexit, bazat pe puncte. Ministru: ii vom primi pe cei mai buni

Libera circulatie va inceta odata cu iesirea Marii Britanii din UE, iar Regatul Unit va introduce un sistem de imigratie bazat pe puncte, pe model australian, anuntul urmand a fi facut de ministrul de interne Priti Patel, potrivit Reuters.

Falsul chirurg italian anunta ca isi deschide o clinica privata cu cei mai buni medici din Europa

Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat fara drept in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a anuntat duminica ca isi deschide o clinica medicala cu cei mai buni medici din Europa.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )