Libnet.ro
UNICEF

21:30

Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Anamaria Prodan este intr-o perioada de lux si opulenta. Se stie ca atunci cand vine vorba de haine si accesorii, impresara nu se uita la bani, avand tinute de mii de euro care vin de minune. Iata in ce tinuta s-a pozat, mai nou, aceasta. Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! Anamaria Prodan este . continuă pe Playtech

S-A TERMINAT! ANAMARIA PRODAN a facut ANUNTUL dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! NU MAI E NICIUN DUBIU

Anamaria Prodan si Reghecampf sunt casatoriti de peste 10 ani. Au impreuna si un baiat! Tot mai multe zvonuri au aparut in presa, cum ca cei doi ar divorta. Chiar vedeta a tinut sa faca anuntul oficial,.

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!

Lady Gaga iubeste din nou! Desi fanii ei sperau in secret ca barbatul alaturi de care isi va reface viata sa fie Bradley Cooper, lucrurile nu stau asa. Dar iata cine este noul iubit al artistei! .

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

A promis ca sta acasa dupa Survivor, dar Unde a plecat, din nou, Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a parasit Survivor si s-a reintors la familie si cei dragi. Desi a spus ca va sta acasa, sa se bucure de clipele cu familia, a decis sa plece din Romania. Unde s-a dus vedeta de televiziune dupa ce a fost eliminata de la show-ul sportiv? Unde a plecat Cristina Siscanu, dupa ce .

Andreea Esca, din nou in top. Nu degeaba PRO TV ii plateste salariul urias

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

Lara Fabian amana din nou, cu doar cateva ore inainte, un concert in Romania. Nu pot continua sa cant fara sa fiu platita

Cantareata belgiano-canadiana Lara Fabian si-a anulat din nou concertul de la Bucuresti, cu cateva ore inainte de spectacol, informeaza Agerpres.

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! ACCIDENTUL CUMPLIT a avut loc in AMERICA! Din pacate, e adevarat (FOTO)

Anamaria Prodana trecut prin cele mai grele momentecand a aflat ca fiica ei, care se afla in SUA, a suferit un accident in timpul unui antrenament.

Poate Iohannis sa il propuna pe Orban, din nou, premier? Ce spune Constitutia

Presedintele poate desemna pe oricine doreste pentru functia de premier, a explicat Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, dupa ce prim-ministrulinterimar Ludovic Orban a spus, astazi, ca el este noua propunere de sef al Guvernului din partea PNL.

GHETZI, GHETZI: S-au intors RObotzii! Foca si Mo fac din nou senzatie pe internet (VIDEO)

Dupa o pauza memorabila, indragitii robotzi din Clujrevin cu un nou videoclip haios in care umorul sarcastic e impletit cu animatia de calitate. Burtosul Mo si intelectualul FOCA au strans rapid un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )