Libnet.ro
UNICEF

19:00

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan nu s-a putut abtine. Ce mesaj i-a transmis lui Dan Alexa

Anamaria Prodan nu s-a putut abtine, iar astfel ca impresara de fotbal i-a transmis lui Dan Alexa un mesaj. Aceasta si-a mai surprins fanii de cateva ori, pe parcursul lunii octombrie din acest an. Dupa ce a anuntat ca renunta la emisiunea prezentata la PRO TV, s-a aflat ca ar putea marca o revenire in . continuă pe Playtech

BOMBA MONDENA! Anamaria Prodan, mesaj EMOTIONANT pentru Dan Alexa. Cat de apropiati au ramas cei doi, dupa bataia de asta-vara (FOTO)

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emotionantlui Dan Alexa, pentru cea de-a40-a aniversare.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

Cutremur monden! ANAMARIA PRODAN a vorbit despre DIVORT! REGHECAMPF a izbucnit in LACRIMI! Asta da LOVITURA

Lumea mondena din Romania a fost socata in ultima prioada de zvonurile privind o posibila despartire intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )