Libnet.ro
UNICEF

16:30

Anamaria Prodan, in stare tot mai grava, dupa ce a fost confirmata cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan, in stare tot mai grava, dupa ce a fost confirmata cu COVID-19

Starea Anamariei Prodan 47 de ani) s-a inrautatit dupa ce a fost confirmata cu Covid-19, astfel ca impresara a fost nevoita sa cheme Salvarea la vila din Snagov. Anamaria a ajuns de urgenta la Matei Bals pentru mai multe investigatii. continuă pe Adevărul

SURSE: Anamaria Prodan, confirmata cu COVID-19 S-a izolat cu febra

Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, a fost confirmata recent cu COVID-19. Agentul mai multor fotbalisti din Liga 1 ar fi contractat de la jucatorii celor de la FC Hermannstadt. Anamaria.

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Conform Gandul, aceasta are deja simptome specifice, iar testul pe care l-a facut a iesit pozitiv. Un apropiat al impresarei a explicat si care a fost greseala pe care .

Surse Antena3: Anamaria Prodan are COVID-19! A luat virusul de la jucatorii ei

Anamaria Prodan Reghecampf a fost confirmata cu COVID-19.

Anamaria Prodan, testata pozitiv cu Covid-19: Ma simt obosita si imi petrec majoritatea timpului in pat

Anamaria Reghecampf a fost confirmata cu coronavirus. Impresara a contactat virusul SARS-CoV-2 in urma unei intalniri cu jucatorii clubului Hermannstadt. Nu mai putin de opt jucatori ai echipei au fost si ei confirmati.

Covid-19. Medicii cer noi restrictii. Mai sunt doar 80 de paturi la ATI in toata tara

Mai sunt doar 80 de paturi de terapie intensiva in intreaga tar, iar situatia devine tot mai grava in conditiile in care in ATI ajung cate 300 de bolnavi, la un platou de 8. 000 de cazuri de infectare pe zi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )