Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anatol Taranu: Votul basarabenilor a salvat partidul lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Anatol Taranu: Votul basarabenilor a salvat partidul lui Traian Basescu

Analistul politic Anatol Taranu considera ca votul basarabenilor a salvat Partidul Miscarea Populara al lui Traian Basescu. Daca n-ar fi fost aceste peste 10 mii de voturi ale cetatenilor romani din Republica Moldova, Basescu nu era astazi eurodeputat, a declarat analistul la emisiunea Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca inca are sanse sa ajunga eurodeputat, in opinia lui Anatol Taranu

Analistul politic Anatol Taranu considera ca Iurie Leanca, fost premier al Republicii Moldova si candidat la functia de eurodeputat pe listele Pro Romania, inca are sanse sa ajunga in noul Parlament European, desi din partea formatiunii au acces doar primii doi candidati de pe lista, Victor Ponta si Corina Cretu.

Anatol Taranu: Numarul mare de votanti la europarlamentare in Moldova este un semnal care nu trebuie ignorat

Politologul Anatol Taranu spune ca europarlamentarele pentru care au fost organizate sectii de votare si pe teritoriul Republicii Moldova, au marcat viata politica din Romania, dar si din Republica Moldova. Potrivit lui, faptul ca la sectiile de votare s-au prezentat un numar atat de mare de cetateni ai Republicii Moldova cu pasaport roman este un semnal adresat si claselor politice nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )