Libnet.ro
UNICEF

11:45

Anatomia celor mai virale lansari de start-up-uri din 2014

Adevărul Adevărul,
Anatomia celor mai virale lansari de start-up-uri din 2014

Care fondatori nu viseaza ca pun un landing page pe net cu un videoclip si un buton de sign up dupa care boom!!! zeci, sute de mii de utilizatorii care dau navala? Si totusi sunt unele companii care reusesc asta fara a avea neaparat niste bugete iesite din comun, ca dovada ca totusi se poate. continuă pe Adevărul

Gecad investeste in Gluru, un start-up fondat de fosti angajati Google si Apple

Compania autohtona de IT Gecad Group a investit 1,5 milioane de dolari in firma debutanta start-up-ul) Gluru, din Londra, infiintata de cativa fosti angajati ai Google, Amazon, Rackspace si Apple, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Gecad Group investeste in Gluru, un start-up fondat de fosti angajati Google, Amazon, Rackspace si Apple

La inceput de an, compania autohtona GECAD Group anunta o noua investitie in start-up-ul Gluru , companie londoneza fondata de fosti angajati ai Google, Amazon, Rackspace si Apple.

TOP: Caderi si urcari spectaculoase in clasamentul celor mai bune licee din Salaj

Un top realizat de portalul admitereliceu. ro plaseaza liceele din Salaj pe pozitii substantial schimbate fata de clasamentul precedent. Cel mai bine plasat liceu, CNS, a cazut 33 de locuri fata de clasamentul din 2013, in timp ce API cunoaste cea mai spectaculoasa urcare: 99 de pozitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )