Libnet.ro
UNICEF

21:30

Anca Dragu, fost ministru de Finante: Transferul contributiilor de la angajator la angajat este un lucru foarte rau

Adevărul Adevărul,
Anca Dragu, fost ministru de Finante: Transferul contributiilor de la angajator la angajat este un lucru foarte rau

Prezenta la Pitesti la o dezbatere organizata de comunitatea locala Platforma Romania 100 Pitesti Inovator, Anca Dragu, fost ministru de Finante in Guvernul Ciolos, a criticat transferul contributiilor de la angajator la angajat. continuă pe Adevărul

Universitatea de Vest din Timisoara: 36% gradul de similitudine n doctoratul lui Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii. Expertii propun sanctionarea plagiatului

Comisia de Etica a Universitatii de Vest din Timisoara a decis ca exista un grad de similitudine de 36% in teza de doctorat elaborata de Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii in guvernul Tudose. Comisia a apelat la trei experti care propun ca in cazul Bodog sa fie luate masurile pe care le prevad Codul si Regulamentul de Etica al UVT si practica anterioara a Comisiei cu privire la sanctionarea plagiatului, se arata in decizia publicata pe site-ul Universitatii. Contactat de HotNews. ro, rectorul UVT, Marilen Pirtea, a declarat ca maine va decide, in cadrul unei sedinte cu conducerea universitatii si presedintele Comisiei de Etica, daca va propune catre CNATDCU retragerea sau mentinerea titlului de doctor in ce-l priveste pe Florian Bodog.

Un fost MINISTRU PSD a ajuns la penitenciarul JILAVA: A fost condamnat DEFINITIV la trei ani de inchisoare cu EXECUTARE

Fostul ministru al Transporturilor Dan Sova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul CET Govora, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la.

Un fost MINISTRU PSD iese la ATAC! Acuzatii incendiare la adresa EMINENTEI CENUSII din Guvernul Dancila

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, intre timp trecut in tabara Pro Romania, il critica dur pe Darius Valcov, dupa ce acesta si-a asumat ca proiect de suflet, unul dintre proiectele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )