Libnet.ro
UNICEF

21:30

Anca Dragu: Guvernul nu a alocat bani la rectificare pentru Cumintenia Pamantului intrucat nu exista temei legal

România Liberă România Liberă,
Anca Dragu: Guvernul nu a alocat bani la rectificare pentru Cumintenia Pamantului intrucat nu exista temei legal

Guvernul nu a alocat bani Ministerului Culturii, la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului, intrucat nu exista temei legal, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu. continuă pe România Liberă

Anca Dragu: Executivul nu a alocat bani la rectificare pentru Cumintenia Pamantului pentru ca nu exista temei legal

Guvernul nu a alocat bani la cea de-a doua rectificare bugetara pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului pentru ca nu exista un temei legal, a declarat Anca Dragu, Ministrul.

Anca Dragu: Cererea foarte mare pentru Prima Casa ne surprinde pe toti. Plafonul de garantii ar putea fi suplimentat

Plafonul de garantii pentru programul Prima Casa ar putea fi suplimentat inca o data pana la sfarsitul acestui an, avand in vedere cererea peste asteptari, a declarat Anca Dragu, ministrul Finantelor, la finalul sedintei de Guvern de miercuri.

Anca Dragu, despre suplimentarea sumelor pentru Prima Casa: Pentru sfarsitul acestui an, intr-adevar exista cerere. Analizam acum in ce masura este o cerere reala

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat miercuri ca se analizeaza posibilitatea suplimentarii sumelor pentru Programul Prima Casa pentru sfarsitul anului si a precizat ca este surprinsa de cererea mare din acest an. Pentru sfarsitul acestui an, intr-adevar exista cerere. Analizam acum in ce masura este o cerere reala, a spus Dragu, potrivit Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )