Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anca Mireanu, atac dur la Ministrul Muncii, cu privire la legea pensiilor : Lia Olguta Vasilescu pare ca face din nou o ciorba legislativa exact asa cum a fost si cu legea salarizarii

Antena3 Antena3,
Anca Mireanu, atac dur la Ministrul Muncii, cu privire la legea pensiilor : Lia Olguta Vasilescu pare ca face din nou o ciorba legislativa exact asa cum a fost si cu legea salarizarii

Cel mai asteptat proiect de legecare trebuie sa facadreptate insistemul de pensii, se pare ca este si unul controversat. Presedinta PSnews, Anca Mireanu, a reactionat. continuă pe Antena3

Raluca Turcan, atac dur la ministrul Finantelor: Distruge mediul economic!

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, il ataca dur peministrul Finantelor, Ionut Misa si spune ca acestaarunca in aer mediul economic. Inconstienta.

Cum va arata noua legea a pensiilor. Ministrul Muncii: Nu modificam varsta de pensionare! Toate pensiile vor creste

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, la Antena 3, ca legea pensiilor va fi finalizata la 1 octombrie. Au fost trei variante la care noi am lucrat, una strict pe programul de.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Varianta finala a Legii pensiilor va fi prezentata la 1 octombrie 2017. Unele pensii trebuie sa creasca

Legea pensiilor va avea varianta finala la data de 1 octombrie, care fi prezentata mai intai in coalitia de guvernare, a anuntat marti, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

A fost facut ACUM ANUNTUL! Ce se intampla cu majorarea la 200 de lei a alocatie pentru copii. Ministrul Muncii vine cu o explicatie revoltatoare!

A fost facut ACUM ANUNTUL! Ce se intampla cu majorarea la 200 de lei a alocatie pentru copii. Ministrul Muncii vine cu o explicatie revoltatoare! Ministrul Muncii, Lia Olguta.

Scad sau nu salariile? Ce spune ministrul Muncii

Angajatii vor avea o crestere a salariului net de circa 4%, prin scaderea contributiilor de la 39,25% la 35%, incepand de anul viitor, a declarat, marti, la Antena 3, ministrul Muncii, Olguta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )