Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anca Serea, marturisiri despre problemele de sanatate peste care a trecut

ADPM ADPM,
Anca Serea, marturisiri despre problemele de sanatate peste care a trecut

Anca Serea a trecut prin momente dificile in 2020 din punct de vedere al sanatatii. A fost internata de urgenta la spital de cateva ori si chiar s-a temut pentru viata ei. Iata ce povesteste despre problemele de sanatate peste care a trecut! . continuă pe ADPM

Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Anca Serea a spus adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii cand au auzit cand au auzit ca vrea sa-si faca testamentul. Anca Serea a trecut printr-o perioada de cosmar. Vedeta a fost la un pas sa-si faca testamentul Anca Serea si-a socat fanii de pe reteaua de socializare dupa c a .

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

Anca Serea, despre lucrurile nestiute din viata ei: Ne dorim al saptelea copil

A incheiat un an dificil in ceea ce priveste starea de sanatate, dar unul foarte bun din punct de vedere profesional, iar dupa ce veti citi acest interviu, va veti da seama ca Anca este nu doar mama a sase copii ci si mama. optimismului.

Cu Halep la psiholog: Simona, marturisiri despre calvarul emotional pe care il traieste pe teren

Constanteanca de 29 de ani a dezvaluit ca, in continuare, lucreaza cu un specialist pentru a mai scapa de stresul din timpul meciurilor. Romanca a povestit, in premiera, prin ce stari a trecut pe terenul de tenis.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )