Libnet.ro
UNICEF

09:46

Anca Serea si Noah, bucatarii cei mai priceputi, la Click! Pofta Buna!

Adevărul Adevărul,
Anca Serea si Noah, bucatarii cei mai priceputi, la Click! Pofta Buna!

Pentru ca se apropie Ziua Copilului, Diana Bart ii are ca invitati, sambata, de la 10:30, la Prima TV, pe cel mai mic vrajitor culinar, dar si pe mama acestuia. continuă pe Adevărul

Cei mai periculosi vulcani din lume - in Europa doarme un urias periculos

Cei mai periculosi vulcani din lume sunt cei care sunt pozitionati in apropierea unor localitati. Vulcanii sunt forme de relief care sperie si fascineaza oamenii in acelasi timp. Eruptiile lor pot provoca probleme pentru avioane, dar pot distruge inclusiv orase si sate.

Agentia Nationala Antidrog: Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni

Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agentia Nationala Antidrog ANA), cu ocazia marcarii Zilei Mondiale fara Tutun. Datele.

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi care au reusit imposibilul

Cei mai puternici oameni din istorie. Sportivi de performanta, acesti barbati au uimit intreaga lume cu realizarile lor incredibile, demonstrand ca nu exista limite pentru corpul uman atunci cand exista ambitie.

Cum sa prepari cei mai buni papanasi moldovenesti ca la mama acasa. Secretele unui desert delicios, gata in doar 15 minute

Papanasii moldovenesti gatiti in mod traditional difera de cei serviti in restaurant. Este un desert simplu care se prepara in 15 minute si astfel pot fi impresionati musafirii veniti pe neasteptate.

Cei mai siguri inlocuitori de zahar

Medicii recomanda ca zaharul sa reprezinte doar 5% din dieta zilnica. Cu toate acestea, studiile arata ca in prezent se consuma cu 50% mai mult zahar decat in urma cu 30 de ani.

Miliardarii europeni sunt cei mai bogati din lume

Miliardarii europeni sunt mai bogati decat omologii lor americani si asiatici, cu o avere medie de 5,7 miliarde de dolari, arata un studiu publicat ieri de banca elvetiana UBS si firma de consultanta PwC, transmite AFP, citat de Agerpres.

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total.

Bookfest 2015: Adriana Saftoiu si Lucian Boia, printre cei mai vanduti scriitori

Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, si Cum s-a romanizat Romania, de Lucian Boia, se numara printre cele mai cumparate volume la cea de-a zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfasurat in perioada 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )