Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anca Sigartau dezvaluie culisele Festivalului Theaterstock, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Anca Sigartau dezvaluie culisele Festivalului Theaterstock, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 18208;16 august, la Bacau va avea loc prima editie a Festivalului International de Artele Spectacolului Theaterstock. Initiatoarea proiectului si totodata directoarea Teatrului Municipal Bacovia din Bacau, actrita Anca Sigartau, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, intr-o transmisiune chiar din miezul evenimentului care debuteaza maine. continuă pe Adevărul

Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman, invitat de la ora 12.00, la Adevarul Live

Presedintele Institutului Cultural Roman ICR) , Radu Boroianu, va fi de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre strategia institutiei pe care o conduce pentru perioada 2016-2019.

Adevarul Live, ora 12.00: Alex Macoveiciuc, analist politic, despre cum functioneaza lucrurile intre PNL si PDL la un an de la fuziune

Alex Macoveiciuc, analist politic, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre fuziunea dintre PNL si PDL la un an de la infaptuirea sa, dar si despre planurile liberalilor de a prelua guvernarea.

Adevarul Live, ora 13.00: Cat costa o vacanta cu iahtul la Marea Neagra

Nu trebuie sa fii milionar ca sa te relaxezi pe un iaht sau pe un velier, sa faci o croaziera pana in Turcia sau ca sa practici sailing-ul chiar daca nu ai o ambarcatiune proprie. Navigatia de agrement castiga tot mai multi adepti si in Romania, iar firmele specializate vin cu oferte interesante. Aflati in emisunea de astazi cat ne costa o vacanta pe iaht si alte detalii practice despre aceasta modalitate de relaxare.

Care e miza reala a legii antilegionari? Marius Oprea, la Adevarul Live, de la 11.00

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, in urma cu o saptamana, asa-zisa lege antilegionara, care reglementeaza statutul organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si promovarea cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii. Despre toate criticile, dar despre aplauzele cu care a fost primita legea, vorbeste istoricul Marius Oprea, la Adevarul Live, de la 11.

Adevarul Live ora 15.00: Ce trebuie sa stim despre hepatite si tratamentul care le vindeca

Care sunt semnele care pot indica o infectie cu un virus hepatitic? Cum se trateaza hepatita B si hepatita C? Care sunt cazurile care se pot vindeca 100%? Despre toate acestea, discutam cu Marinela Debu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania.

Adevarul Live: Cum se unge un premier. Jocurile de culise care au dat noul prim-ministru al Republicii Moldova

Jurnalistii Adevarul si corespondentii de la Chisinau discuta, la Adevarul Live, despre negocierile dure care au dus la desemnarea lui Valeriu Strelet pentru functia de premier al Republicii Moldova, desi Maia Sandu, ministru al Economiei si fost economist la Banca Mondiala, a fost favorita pentru preluarea conducerii Guvernului.

Adevarul Live: Cati romani cred in Dumnezeu, extraterestri si horoscop

Darie Cristea, director INSCOP Research, a explicat la Adevarul Live relatia romanilor cu religia, cu biserica si cu Dumnezeu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )