Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort. Cum a aparut acum in public

Playtech Playtech,
Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort. Cum a aparut acum in public

Nimanui nu-i este usor, indiferent de ce parte a baricadei s-ar afla, sa treaca printr-un divort, mai ales daca au fost multi ani de stat impreuna, ca in cazul Ancai Turcasiu, aceasta divortand dupa 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort Ajunsa la frumoasa varsta de 50 de ani, Anca Turcasiu . continuă pe Playtech

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani. Nu se mai intelegeau!

Zvonurile referitoare la o posibila despartire au aparut prima oara in urma cu mai multi ani si iata ca zicala nu iese fum fara foc se dovedeste adevarata si in cazul Ancai Turcasiu. Celebra artista a anuntat ca a divortat de sotul ei dupa 22 de ani de casnicie.

Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei

Anca Turcasiu a anuntat printr-un mesaj dureros pe internet ca a divortat. Acest lucru i-a surprins pe multi, deoarece aceasta si sotul ei erau impreuna de aproape 20 de ani. Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei Artista a divortat de barbatul care i-a .

Reactia fostului sot al Ancai Turcasiu, dupa divort - Si-au spus adio dupa 22 de ani de casnicie

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Vedeta si sotul sau si-au spus adio cand nimeni nu se astepta. Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche!, a fost mesajul cantaretei.

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Mesajul postat pe Facebook

Artista Anca Turcasiu a anuntat pe Facebook ca a divortat de sotul ei, Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de casnicie.

S-a aflat! Motivul socant pentru care a divortat Anca Turcasiu. Multe femei ar fi acceptat asta

Lumea showbizului a fost zdruncinata la inceputul acestei saptamani, dupa ce artista Anca Turcasiu a anuntat pe pagina ei de socializare ca va divorta de stomatologul Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de mariaj. Deja au aparut zvonuri despre motivul despartirii, pe care multe femei l-ar fi tolerat.

Stela Popescu a combinat-o pe Anca Turcasiu cu medicul care i-a devenit sot. Ce a pus la cale, in SUA

Anca Turcasiu si sotul ei s-au cunoscut in Statele Unite ale Americii, in timpul unui turneu, pe la mijlocul anilor `90. Astfel, Anca si medicul stomatolog s-au casatorit in anul 1998, insa s-au separat dupa 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu si-a amintit cum l-a cunoscut in America pe cel care avea sa-i fie .

De ce a divortat, de fapt, Anca Turcasiu de sotul ei. S-a adeverit marea controversa

Anca Turcasiu si medicul stomatolog Cristian Georgescu au divortat dupa 22 de ani de casnicie. Cei doi au mai traversat, insa incert, acest punct, in 2014, cand erau la un pas de despartire. Motivul pentru care Anca Turcasiu a divortat de sotul ei Anca Turcasiu a fost casatorita cu Gheorghe Gheorghiu, un fost medic devenit .

Anca Turcasiu, mesaj in miez de noapte, dupa anuntul divortului. Ce a transmis artista

In urma cu patru luni, Anca Turcasiu facea dezvaluiri despre viata de familie, rezumand totul prin: Nu este simplu, dar ne iubim. Luni seara, artista a anuntat divortul de sotul ei, Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de mariaj. Echilibrul s-a stricat, fiind perturbat, de altfel, si din timp in timp, caci cei doi au .

Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

In urma cu doar 10 zile, Anca Turcasiu a acordat un interviu cu ocazia implinirii a 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile Pe contul artistei de socializare, aceasta a postat un mesaj tulburator, precum ca a divortat de Cristian Georgescu dupa .

Medicul Cristian Georgescu, prima reactie dupa divortul de Anca Turcasiu: Prefer sa...

Anca Turcasiu si sotul ei de mai bine de doua decenii, medicul Cristian Georgescu au pus mariajului, iar vestea a venit chiar pe contul de Facebook al cantaretei. Se pare ca o serie de neintelegeri au condus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )