Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ancheta DNA in spitale din Brasov si Harghita pentru achizitia de echipamente medicale supraevaluate

România Liberă România Liberă,
Ancheta DNA in spitale din Brasov si Harghita pentru achizitia de echipamente medicale supraevaluate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ancheteaza persoane din conducerea unor spitale din Bras. continuă pe România Liberă

DNA: Sefii unor spitale din Brasov si Harghita ar fi primit pana la 89.000 de euro mita pentru atribuirea unor contracte de achizitie de echipamente si produse medicale supraevaluate

Mai multe persoane de la conducerea unor spitale din Brasov si Harghita sunt cercetate de procurorii DNA pentru fapte de coruptie intr-un dosar privind atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de ec.

DNA Sefi de spitale din Brasov si Harghita - mita de pana la 89.000 de euro pentru atribuirea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judetele Brasov si Harghita ar fi primit mita de pana la 89. 000 de euro pentru atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de echipamente si produse medicale supraevaluate, a informat, astazi, DNA.

Ancheta DNA la spitale COVID din Brasov si Harghita: Achizitii supraevaluate, pentru mita de pana la 89.000 de euro

DNA a anuntat ca face cercetari pentru luare de mita si trafic de influenta intr-un dosar in care sunt vizate persoane din conducerea unor spitale din judetele Brasov si Harghita, care au atribuit contracte de achizitie de echipamente si produse medicale supraevaluate, dintre care unele nici nu indeplineau conditiile de conformitate, iar altele nici nu erau necesare. Conform procurorilor, prejudiciul adus spitalelor s-ar ridica la peste 1,66 de milioane de lei, iar sumele de bani date sau promise de catre reprezentantul firmei careia i-au fost atribuite contractele ar varia intre 5. 000 euro si 89. 000 euro.

Sefi de spitale din judetele Brasov si Harghita, vizati de procurorii DNA pentru contracte cu dedicatie pentru achizitii de echipamente de protectie

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judetele Brasov si Harghita ar fi primit mita de pana la 89. 000 de euro pentru atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de echipamente si produse medicale supraevaluate, a informat, joi, DNA.

Perchezitii DNA in spitalele COVID din Brasov si alte institutii publice din tara

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, la aceasta ora, 22 de perchezitii in mai multe judete din tara, inclusiv la 2 unitati COVID din Brasov.

Perchezitii DNA la patru institutii publice din Brasov

Serviciul Teritorial Brasov efectueaza joi perchezitii domiciliare in 22 de locatii situate pe raza judetelor Brasov, Harghita si Iasi, din care patru sunt institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Metrorex si Alstom au semnat contractul pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5

Miercuri, reprezentantii Metrorex si Alstom au semnat un contract in valoare de 103 milioane de euro, pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5. intelegerea a fost incheiata in prezenta.

Marii arsi care nu pot fi tratati in tara vor fi transferati la spitale din strainatate. Mecanismul de transfer, aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari

Mecanismul de transfer la spitale din strainatate al pacientilor cu arsuri grave mari arsi) care nu pot fi tratati in tara a fost aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari. Mecanismul de transfer a fost elaborat de medici si de supravietuitori ai incendiului din clubul Colectiv. La elaborarea lui s-a inceput sa se lucreze acum mai bine de 2 ani, in timpul mandatului de ministru al Sanatatii al Sorinei Pintea, iar actul normativ era aproape finalizat la momentul plecarii acesteia de la conducerea institutiei. in Romania se inregistreaza anual intre 600 si 800 de cazuri de mari arsi, cele mai multe din Europa, dar tara noastra nu are niciun centru performant specializat in tratarea marilor arsi.

Perchezitii DNA in trei judete. Sunt descinderi si la spitale COVID

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac joi 22 de perchezitii in judetele Brasov, Harghita si Iasi, intr-un dosar vizand infractiuni de coruptie savarsite incepand cu luna decembrie 2019, a anuntat DNA. Conform unor surse judiciare, au loc descinderi si la spitale COVID legat de modul in care au fost facute achizitiile pentru materiale sau aparatura.

O localitate din Brasov aflata in carantina a ajuns de la 12,65 la zero rata de infectare. Ce au decis autoritatile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Brasov a hotarat, luni,incetarea carantinei in localitatea Sambata de Sus, unde incidenta cazurilor de Covid a ajuns la 0, dupa 14 zile de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )