Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta dupa asasinarea unui imam la New York

România Liberă România Liberă,
Ancheta dupa asasinarea unui imam la New York

Politia din New York a declarat luni ca a interogat un suspect in legatura cu dublul asasinat al unui imam si al asistentului sau in plina strada sambata in apropierea unei moschei din zona Queens, potrivit AFP. continuă pe România Liberă

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Atac armat la o moschee din New York. Doi barbati, impuscati mortal

Doi barbati, intre care un imam, au fost impuscati mortal sambata in apropierea unei moschei din New York, a anuntat politia, care nu avanseaza un motiv al crimei, relateaza AFP si.

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York

Un imam si asistentul sau, impuscati mortal la New York .

Doi clerici musulmani au fost asasinati la New York

Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal pe strada in cursul noptii de sambata spre duminica in cartierul Queens din orasul american New York, informeaza BBC News online.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata deocamdata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN. 24Investigatia preliminara nu a gasit cartuse de gloante sau alte dovezi privind focuri de arma in terminalul aeroportului.

Suspectul in cazul uciderii sambata a doi imami in New York a fost arestat

Un individ suspectat in cazul asasinarii a doi imami in orasul New York a fost arestat, afirma surse citate de presa americana, politia inclinand spre ipoteza unei reglari de conturi intre musulmani si hispanici, transmite Mediafax.

SUA: Un barbat, retinut de politie, dupa ce ar fi ucis doi clerici musulmani, in New York

Un barbat suspectat ca ar fi ucis doi imami in orasul New York a fost arestat. Motivul crimelor ar fi reprezentat o reglare de conturi intre musulmani si hispanici, potrivit unor surse citate de presa americana.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

Bomba in campania pentru presedintia americana: The New York Times scrie despre legaturile lui Donald Trump cu grupari proruse

Scandal in tabara candidatului republican la presedintia SUA. Cotidianul The New York Times a dezvaluit ca Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, a oferit consultanta politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )