Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ancheta epidemiologica a fost extinsa in cazul scolii din Capitala unde sunt cazuri de tulpina noua

Hotnews Hotnews,
 Ancheta epidemiologica a fost extinsa in cazul scolii din Capitala unde sunt cazuri de tulpina noua

Ancheta in cazul angajatilor scolii din Capitala unde au fost depistate persoane infectate cu SARS-CoV-2, tulpina noua din Marea Britanie, a fost extinsa. continuă pe Hotnews

Alte 11 persoane, suspecte de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2, au fost testate. DSP extinde ancheta epidemiologica de la Scoala 28 din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a prelevat probe de la inca 11 persoane suspecte ca ar fi infectate cu noua tulpina COVID. Actiunea are loc in cadrulanchetei epidemiologice la Scoala Gimnaziala.

Restaurantele din Capitala, la un pas de reluarea activitatii

Sectorul HoReCa din Capitala asteapta astazi intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Bucuresti CSUMB), ai carui membri ar urma sa decida relaxarea masurilor de restrictie incepand de maine.

Autoritatile din Capitala au decis: Relaxarea restrictiilor intra in vigoare de luni, 25 ianuarie, in Bucuresti (VIDEO)

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anuntat ca incepand de luni va intra in vigoare o relaxare a masurilor restrictive in Bucuresti. Decizia a fost luata in conditiile in care, timp de trei zile la.

ASTAZI Sindicalistii si pensionarii civili protesteaza in fata Guvernului si a altor institutii din Capitala

Sindicalistii din diferite sectoare de activitate si pensionarii civili si militari protesteaza astazi impotriva deciziilor abuzive luate de autoritati, in fata Guvernului Romaniei, in fata sediilor mai multor ambasade si institutii relevante din administratia publica centrala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3127 seconds )