Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ancheta la ISJ Bihor. Exista suspiciuni de abuz in cazul transferurilor elevilor din clasa a IX-a

Adevărul Adevărul,
Ancheta la ISJ Bihor. Exista suspiciuni de abuz in cazul transferurilor elevilor din clasa a IX-a

Comisia de la Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Bihor care s-a ocupat de transferul elevilor de liceu este verificata de la Bucuresti. O comisie a Ministerului Educatiei a ajuns la Oradea pentru a analiza modul in care s-au facut repartizarile la liceu, asta dupa ce au existat suspiciuni cu privire la unele dintre ele, fiind vorba despre abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Sanctiuni in cazul transferurilor scolare ilegale. Cazuri incredibile, descoperite in urma controalelor: transferuri de gemeni, nascuti in ani diferiti (VIDEO)

Sanctiuni in cazul transferurilor scolare ilegale. Doi inspectori scolari au fost schimbati, iar alti doi, cercetati disciplinar, in urma verificarilor Corpului de Control al ministerului Educatiei. intr-o.

Nicolae Avram, seful ISJ Bihor a fost demis de Ministrul Educatiei.Corpul de Control a gasit cazuri de transfer nejustificat in clasa a IX-a

Decizie radicala a Ministerului Educatiei. Dupa ce la inceputul acestei saptamani, la sediul Inspectoratului Scolar Bihor a ajuns o comisie de la Bucuresti, ministrul Sorin Cimpeanu a decis sa-l demita pe Nicolae Avram, inspectorul general scolar, dupa ce au fost gasite cazuri de transfer nejustificat in clasa a IX-a, iar MECS a sesizat si organele de ancheta, pentru suspiciuni de abuz in serviciu.

Nicolae Avram, seful ISJ Bihor, a fost demis de Ministrul Educatiei.Corpul de Control a gasit cazuri de transfer nejustificat in clasa a IX-a

Decizie radicala a Ministerului Educatiei. Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, la sediul Inspectoratului Scolar Bihor a ajuns o comisie de la Bucuresti, ministrul Sorin Cimpeanu a decis sa-l demita pe Nicolae Avram, inspectorul general scolar, dupa ce au fost gasite cazuri de transfer nejustificat in clasa a IX-a, iar MECS a sesizat si organele de ancheta, pentru suspiciuni de abuz in serviciu.

Cum se apara Inspectoratul Scolar Bihor in cazul transferurilor ilegale

Transferurile elevilor de clasa a IX-a de la un liceu la altul in judet s-au facut transparent, in sedinta publica, a declarat, joi, inspectorul scolar adjunct al ISJ Prahova, Horia Toma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )