Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta in Marea Britanie dupa decesul a cinci pacienti infectati cu listeria din mancare

Hotnews Hotnews,
 Ancheta in Marea Britanie dupa decesul a cinci pacienti infectati cu listeria din mancare

Autoritatile sanitare britanice au demarat o investigatie urgenta dupa moartea a cinci pacienti care au mancat in spitale sandvisuri ori salate contaminate cu bacteria listeria, relateaza sambata agentiile Xinhua si Press Association, citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: cinci pacienti au murit din cauza unei epidemii de listerioza

Guvernul a dispus o investigatie cu privire la alimentele din spitale, dupa ce cinci pacienti au murit intr-o epidemie de listerioza dupa ce au consumat sandviciuri si salate preambalate, relateaza The Associated Press si AFP.

Marea Britanie: Cinci decese in randul pacientilor din spitale din cauza unor infectii cu listeria

Alte doua persoane spitalizate au murit in Marea Britanie in urma unei infectii cu listeria, dupa ce au consumat sandviciuri si salata preambalate, bilantul deceselor ajungand la cinci, a anuntat vineri directia britanica pentru sanatate publica, Public Health England PHE), potrivit Agerpres.

Organizatiile civice pro-UE din Marea Britanie vor organiza un mars anti-Brexit pe 20 iulie

Organizatiile civice pro-europene din Marea Britanie au anuntat ca vor organiza pe 20 iulie, la Londra, un mars pentru schimbare impotriva iesirii tarii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax, citand Reuters.

Marea Britanie: Fondatorul WikiLeaks va fi extradat in SUA

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, va fi extradat in SUA, a anuntat joi Sajid Javid, ministrul de Externe din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Exista din partea SUA o cerere de extradare, care se va afla.

Marea Britanie: Jeremy Hunt in crestere, Michael Gove in scadere

Cursa pentru succesiunea Theresei May este deschisa, iar surprizele au inceput deja. Cea mai importanta dintre ele a fost modul nu prea calduros in care partidul a primit candidatura lui Michael Gove dupa ce acesta a dezvaluit un consum anterior de cocaina, potrivit Jornal Economico, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )