Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta penala extinsa in cazul masacrului de la Spitalul din Sapoca

România Liberă România Liberă,
Ancheta penala extinsa in cazul masacrului de la Spitalul din Sapoca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis sa extinda urmarirea penala in cazu. continuă pe România Liberă

Acuzatii dure dupa crimele de la spitalul din Sapoca. Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control

Patru persoane au murit si alte 9 au fost ranite, dupa ce un barbat de 38 de ani a atacat pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Membrii sindicatului Sanitas Sapoca fac acuzatii dure referitoare la conditiile in care se lucreaza in spital si sustin ca au alertat autoritatile in mai multe randuri cu privire .

Filmul complet al crimelor de la Spitalul din Sapoca

Noaptea trecuta, in doar un minut, un individ internat in Spitalul din Sapoca a atacat cu un stativ de perfuzii bolnavii internati in doua saloane. Barbatul de 38 de ani a ucis 4 persoane si a ranit alte 9.

Agresorul de la Spitalul din Sapoca nu a putut fi audiat, pentru ca a intrat din nou in sevraj

Barbatul care in timp ce era internat in Spitalul de Psihiatrie Sapoca a omorat cinci bolnavi si a ranit alti opt, cu un stativ pentru perfuzii, nu a putut fi audiat, marti, de catre anchetatori, intrucat a intrat din nou in sevraj, relateaza Mediafax.

Cei noua pacienti raniti la Spitalul din Sapoca, transferati la patru spitale din Capitala

Cei noua pacienti de la la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, raniti in .

Detalii revoltatoare ies la iveala in cazul masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca: E lipsa de personal. Avem sute de pacienti care au si cateva crime la activ

Noi detalii ies la iveala in cazul masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca din Buzau. Se pare ca in spital existau neregului de mai multa vreme. Doar trei persoane supravhegheau 70 de pacienti.

Detalii revoltatoare ies la iveala in cazul masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca. Se pare ca doar trei angajati supravegheau cei 70 de pacienti

Noi detalii ies la iveala in cazul masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca din Buzau. Se pare ca in spital existau neregului de mai multa vreme. Doar trei persoane supravhegheau 70 de pacienti.

Colegiul Medicilor Buzau, decizie ferma in cazul masacrului de la Sapoca

Colegiul Medicilor Buzau anunta ca se va autosesiza in cazul Sapoca. Colegiul Medicilor Buzau se va autosesiza in cazul Sapoca, dar inainte de toate trebuiesc vazute conditiile, despre ce a fost vorba.

Sorina Pintea, declaratii socante despre cazul masacrului de la Sapoca: Am facut traseul criminalului. E terifiant. Pe hol era o lumina de veghe

Sorina Pintea a facut dezvaluiri incredibile despre masacrul de la Sapoca. Ministrul Sanatatii a povestit drumul pe care l-a facut criminalul. Vreau sa va spun ca nu cred in varianta minutului. Nu am.

Rasturnare de situatie in cazul masacrului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca. Pacientii omorati erau sedati in momentul cand criminalul a actionat

Informatii de ultima ora in cazul masacrului care a avut loc sambata noapte la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, Buzau. Se pare ca pacientii omorati de un coleg de salon, dormeau in momentul cand.

Ce salarii au angajatii de la spitalul de psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Doar o spalatoreasa are 2.500 de lei

Noi detalii despre spitalul de la psihiarie de la Sapoca ies in evidenta in urma masacrului. Sumele la care ajung angajatii institutiei se ridica la 5 milioane de lei, cel putin luna trecuta. Cat castiga acestia in functie de postul pe care il detin? Salariile angajatilor de la spitalul de psihiatrie de la Sapoca Spitalul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )