Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ancheta in Rusia dupa ce un baiat de 10 ani ar fi lasat insarcinata o fata de 13 ani

Adevărul Adevărul,
Ancheta in Rusia dupa ce un baiat de 10 ani ar fi lasat insarcinata o fata de 13 ani

Presa locala din Rusia relateaza ca o fata de 13 ani ar fi ramas insarcinata cu un baiat de 10 ani. Copiii se pretind casatoriti pe profilele lor din retelele sociale. Autoritatile federale ruse ancheteaza cazul, relateaza Daily Mail. continuă pe Adevărul

Caz ireal. O eleva in varsta de 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de numai 10 ani. Ce se va intampla cu bebelusul

Cazul socant a iesit la iveala de curand, fiind dezvaluit ca eleva de doar 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de doar 10 ani. Fata a intrat in atentia autoritatilor, fiind cunoscut si ca provine dintr-o familie cu o situatie nu foarte bune. Mai mult, starea generala a copilei era una vulnerabila, aceasta .

ULUITOR! Dupa 10 ANI, Shakira NU VREA NUNTA cu Gerard Pique! Vreau sa ma...

Desi sunt impreuna de 10 ani si au doi copii, Shakira si Gerard Pique nu au facut pasul cel mare! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE,.

Agresorul de copii. Un barbat acuzat ca a pipait in zona intima, intr-o scara de bloc, o fetita de 10 ani a fost retinut

Un barbat din localitatea valceana Scundu a fost retinut de politisti dupa ce joi, 16 ianuarie, intr-o scara de bloc din Ramnicu Valcea a pipait o copila in zona intima.

Spectacol-eveniment pentru un actor indragit al Constantei. Vasile Cojocaru, comemorat la 10 ani de la disparitie

Un spectacol-eveniment are loc la Constanta, in memoria indragitului actor Vasile Cojocaru, care a plecat dintre noi mult prea devreme. Ica abia implinise 60 ani cand a murit subit, in timpul unui curs de actorie pe care-l tinea la Casa de Cultura din Constanta.

Batranel pervers care a distrus o copilarie, iertat de puscarie. Pedeapsa blanda a unui pensionar care a abuzat o copila de 10 ani

Judecatorii ieseni au condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare un barbat de 73 de ani, din judetul Iasi, care a fost gasit vinovat de agresiune sexuala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )