Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ancheta Sectiei speciale in cazul Caracal: Au fost cerute de la DIICOT copii certificate ale dosarelor crimelor

Hotnews Hotnews,
 Ancheta Sectiei speciale in cazul Caracal: Au fost cerute de la DIICOT copii certificate ale dosarelor crimelor

Procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal in copie certificata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal: Fost sef de crematoriu: Incinerarea nu se poate face intr-un butoi

Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti, Gheorghe Ionel, a declarat, marti seara, intr-o interv.

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

Protest la Ministerul Justitiei, anuntat pentru miercuri: Initiatorii cer desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Organizatia non-guvernamentala Declic a anuntat organizarea unui protest pentru miercuri, incepand cu ora 12. 30, in fata Ministerului Justitiei, cerand desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor care si-a dovedit ineficienta si in contextul crimelor de la Caracal. Aceasta sectie se grabeste cand trebuie sa scoata din joc procurori incomozi, dar cand are un caz grav de anchetat isi ia liber in weekend, acuza initiatorii.

VIDEO Protest la Ministerul Justitiei, miercuri la pranz: Cerem desfiintarea Sectiei Speciale!

Comunitatea Declic anunta ca miercuri, intre 12. 30 si 13. 00, va organiza un protest la Ministerul Justitiei: Hai la MJ sa cerem desfiintarea Sectiei Speciale!UPDATE 12. 40 Initiatorii protestului au adus pentru Ana Birchall un mandat de 30 de zile, termen in care ministrul Justitiei trebuie sa respecte solicitarile GRECO.

Cazul Caracal Audierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale

Audierea suspectului principal in cazul Caracal, Gheorghe Dinca, a fost intrerupta duminica seara, dupa ce acestuia i s-ar fi facut rau, a anuntat avocatul din oficiu al barbatului. Dinca a fost dus in arestul politiei, unde primeste ingrijiri medicale, iar audierile urmeaza sa se reia la ora 20.

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

DIICOT Craiova extinde ancheta in cazul Caracal pentru neglijenta in serviciu privind preluarea apelurilor la 112

Procurorii DIICOT Craiova au decis sa extinda ancheta in cazul crimelor din Caracal, fiind cercetata si fapta de neglijenta in serviciu in preluarea si gestionarea apelurilor la 112, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Procurorul-sef al DIICOT, declaratii despre cazul Caracal: Nu avem concluzii cu privire la testele ADN. Fetele sunt cautate in continuare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Felix Banila, face declaratii despre cazul de la Caracal. Am convocat aceasta conferinta pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )