Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ancheta SRI un spital privat din Timisoara: Directorul si asistenta-sefa, retinuti ...

România Liberă România Liberă,
Ancheta SRI un spital privat din Timisoara: Directorul si asistenta-sefa, retinuti ...

Directorul spitalului privat Athena din Timisoara, Dan Szabo, si asistenta-sefa, Claudia Dota, au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Mediafax. Ancheta este in curs de desfasurare, dar va pot spune ca directorul Spitalului Athena si asistenta-sefa au fost retinuti pentru 24 de ore, a afirmat Ionela Balan, procurorul-sef al Parchetului Judecatoriei Timisoara. Procurori ai Parchetului Judecatoriei Timisoara . continuă pe România Liberă

Perchezitii la un spital privat din Timisoara, unde ar fi fost decontate tratamente fictive

Procurorii efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii la Spitalul Athena din Timisoara. Exista suspiciuni ca spitalul ar fi facut internari fictive si ar fi trecut in evidente tratamente medicale care nu au.

Perchezitii la un spital privat din Timisoara, unde ar fi fost decontate tratamente fictive.

Procurorii si politistii fac o perchezitie, miercuri, la Spitalul Athena din Timisoara, deoarece exista suspiciuni ca spitalul ar fi facut internari fictive si ar fi trecut in evidente tratamente medicale care nu au fost facute, incasand apoi bani de la CJAS, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, perchezitia are loc in conditiile in care exista suspiciuni ca unitatea medicala ar fi facut internari fictive de pacienti si ar fi trecut in evidente tratamente medicale care in .

Directorul si asistenta sefa de la spitalul Athena au fost retinuti. Ei vor fi audiati la Parchetul de pe langa Judecatorie

Dan Szabo, directorul spitalului Athena din Timisoara, si Claudia Dota, asistenta sefa, au fost retinuti pentru 24 de ore. Ei vor fi audiati de procurori in cursul zilei de astazi.

Un laborator clandestin de fabricat droguri a fost descoperit in locuinta unui student la chimie din Timisoara

Un laborator clandestin in care se preparau amfetamine ce urmau sa fie vandute a fost descoperit in locuinta unui student la Facultatea de Chimie din Timisoara, cu ocazia unei perchezitii facute de politisti.

O strada din Timisoara va purta numele jurnalistului Mile Carpenisan

O strada din Timisoara va primi numele jurnalistului Mile Carpenisan. Este prima strada dedicata unui ziarist contemporan. Initiativa apartine fostului viceprimar al orasului, Sorin Grindeanu, si va fi votata.

Procurorii si politistii au descins la spitalul privat Athena din Timisoara

Din primele informatii, exista o ancheta cu privire la decontari de servicii medicale false prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis.

UPDATE Procurorii si politistii au descins la spitalul privat Athena din Timisoara

Din primele informatii, exista o ancheta cu privire la decontari de servicii medicale false prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis.

Subiectele Zilei: Intrigile din culisele rascoalei anti-capitaliste de la Pungesti; Ultimul tun al lui Fenechiu la Transporturi, sub ancheta; SRI a descoperit o afacere colosala care frauda sistemul de sanatate; Experiment: Efectul paharului de vin din n

Evadare din lagarul nord-coreean: Eu stiam ca in lume sunt numai sase tari. A scapat din Coreea de Nord dupa ce a fost violata de mai multi militari, a trecut ilegal in China de doua ori, a fost pusa de 30 de ori la vanzare si a petrecut un an si jumatate intr-o inchisoare. Rusii, pregatiti sa negocieze inapoierea Tezaurului Romanesc: Sa tinem cont ca istoria e istorie. Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Petru Filip, a declarat miercuri ca oficialii Federatiei Ruse sustin reluarea activitatii Comisiei mixte romano-ruse privind Tezaurul romanesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2504 seconds )