Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Dinca. Ce s-a descoperit in Casa Ororilor

Antena3 Antena3,
Anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Dinca. Ce s-a descoperit in Casa Ororilor

Un nou dosar penal a fost deschis de anchetatori pe numele lui Gheorghe Dinca. Potrivit unui post de televiziune, s-a descoperit ca criminalul din Caracal fura curent. in Casa Ororilor din Caracal au descins si. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu publica dovada faptului ca procurorii au deschis dosar penal in cazul Alexandrei dupa ce au vazut la un post de televiziune ca o minora a disparut in Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat miercuri pe Facebook dovada faptul ca procurorii a decis deschiderea unui dosar penal in cazul rapirii adolescentei dupa ce au vazut stirea la.

Iurie Leanca: Un deputat nu poate solicita Procuraturii sa deschida dosar penal

Fostul premier Iurie Leanca spune ca un deputat, fie el si presedinte al unei comisii de ancheta, nu poate solicita Procuraturii sa deschida dosar penal si, mai ales, sa indice pe numele cui sa faca acest lucru, transmite IPN.

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca pana pe 24 septembrie. Acesta nu a contestat decizia judecatorilor

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile, pana in 24 septembrie, transmite Mediafax.

Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca

UPDATE 11:48Magistratii Tribunalului Slatinaau decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile,din 26.

Raport publicat de Alexandru Cumpanasu: Dosar penal abia dupa ce un procuror DIICOT a vazut la TV o stire despre disparitia Alexandrei Neregulile constatate in cazul Caracal

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a publicat un raport care arata ca anchetatorii au aflat cu cinci ore inainte de patrunderea in locuinta suspectului ca numarul de pe care fata a sunat la 112 apelase in luna mai telefonul lui Gheorghe Dinca, potrivit news. ro.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )