Libnet.ro
UNICEF

23:15

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Hotnews Hotnews,
 Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre ancheta crimelor din Caracal: Alexandra avea in ziua cand a disparut un ceas la care tinea foarte mult. Nimeni nu a facut nicio referire

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi detalii in cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca fata avea in momentul in care a disparut un ceas la care tinea foarte mult si despre care anchetatorii nu.

O ursoaica cu trei pui din zona Lacului Sfanta Ana a fost relocata in sanctuarul de ursi de la Zarnesti

O ursoaica cu trei pui din zona Lacului Sfanta Ana a fost relocata in sanctuarul de ursi de la Zarnesti, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Judetean Harghita. Zona este una turistica, iar ursii si oamenii se intersecteaza in mod frecvent. Recent a fost relocata din zona si o ursoaica cu doi pui.

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Noi dezvaluiri in CAZUL CRIMELOR din Caracal! Scannerul special adus in curtea lui Gheorghe Dinca a oferit deja primele indicii

Anchetatorii ar fi descoperit noi indicii in curtea lui Gheorghe Dinca, cel care a descoperitca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, dupa folosirea scannerul special adusmiercuri de la.

MAE: 25 de masini din Romania, pe unul din vasele care transporta turisti din insula Samothraki

Navele de transport pasageri si autovehicule din insula Samothraki au efectuat doua curse, una pentru autovehicule in care s-au regasit doar 25 de autoturisme inmatriculate in Romania si una de pasageri in care nu s-au regasit si turisti straini,.

Ghinion pentru Eden Hazard (Real Madrid) - Mijlocasul s-a accidentat si va rata primele trei etape din LaLiga

Mijlocasul Eden Hazard, vedeta transferata in aceasta vara de Real Madrid cu 100 de milioane de euro, s-a accidentat si va rata primele trei partide ale noului sezon al LaLiga.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Cred doar in varianta mafiei locale

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )