Libnet.ro
UNICEF

19:30

ANCOM a admis 3 firme la licitatia pentru televiziunea digitala terestra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANCOM a admis 3 firme la licitatia pentru televiziunea digitala terestra

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a admis la licitatia pentru alocarea multiplexurilor de televiziune digitala terestra trei firme, Grup Est Security, Info Total Press si TV Sat 2002, oferta Nova Media. continuă pe Wall-Street Ro

ANCOM: Trei companii s-au calificat in licitatia pentru televiziunea digitala terestra

In cadrul celei de-a treia licitatii pentru alocarea multiplexurilor de televiziune digitala terestra organizate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) si-au depus dosarele de candidatura patru companii, Grup Est Security S. , Info Total Press S. si TV Sat 2002 fiind admise in licitatie, compania Nova Media S. fiind descalificata din cadrul procedurii intrucat nu a indeplinit conditiile impuse prin caietul de sarcini.

Gigi Becali nu va participa la licitatia pentru stema Stelei: E doar un desen care nu valoreaza nici 5000 de euro

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat joi ca nu va participa la licitatia pentru a obtine vechea sigla a echipei, informeaza sport. ro. Stema Stelei e doar un desen care nu valoreaza nici 5000 de euro.

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru realizarea unui expertize care sa stabileasca impactul demolarii turnului Cathedral Plaza asupra bisericii Sf. Iosif. Oprescu spune din 2013 ca a comandat aceasta expertiza

Primaria Capitalei a lansat la sfarsitul lunii aprilie licitatia pentru desemnarea unui consultant in vederea realizarii unei expertize care sa stabileasca impactul asupra bisericii Sfantul Iosif in cazul demolarii turnului Cathedral Plaza, construit langa acest edificiu si siguranta in exploatare a cladirii de birouri. Pentru acest studiu, care ar urma sa stabileasca si modalitatile de desfiintare a turnului de birouri si costurile aferente, municipalitatea este dispusa sa plateasca cel mult 1 milion lei fara TVA. Studiul ar urma sa fie gata in cel mult 6 luni de la semnarea contractului, potrivit site-ului de licitatii publice.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )