Libnet.ro
UNICEF

12:45

ANCOM: Romanii au consumat cu 40% mai mult internet mobil in S2 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANCOM: Romanii au consumat cu 40% mai mult internet mobil in S2 2014

Utilizatorul mediu din Romania a consumat lunar 155 MB trafic de internet pe mobil in a doua jumatate a anului trecut, in crestere cu 40% fata de primul semestru al anului 2014, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si. continuă pe Wall-Street Ro

Energia electrica reprezinta doar o treime din valoarea unei facturi: Tarifele conexe sau taxele, mai mult de jumatate din valoare

Romanii platesc taxe si impozite in loc de energie electrica la priza. Din valoarea unei facturi, mai mult de jumatate reprezinta tarife conexe sau taxe care merg direct in bugetul statului, informeaza B1 TV.

Romania, locul 20 la Eurovision in sondaje! Vor putea cei de la Voltaj mai mult?

Romania este clasata pe locul 20 in sondaje la Eurovision. Ramane de vazut daca, dupa prestatia de maine seara, din prima semifinala, si dupa cea din finala, trupa Voltaj ar deveni mai interesanta si mai placuta de publicul international pentru a ajunge sa ne clasam pe un loc mai bun.

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

REVISTA PRESEI: Carmen Iohannis si-a batut sotul la popularitate. De ce o plac mai mult romanii

In ziarele de luni, citim despre scriitorul Mircea Eliade si ultima lui dorinta, un sondaj INSCOP care arata ca prima doamna este mai populara decat presedintele, festivalul de film de la Cannes, dar si despre companiile care platesc cel mai bine.

HOROSCOP 17 mai: Devenim mai vigilenti si ne concentram mai mult pe propria persoana

Horoscop zilnic 17 mai. Pestii si taurii devin mai vigilenti in plan profesional si financiar, iar gemenii si sagetatorii se concentreaza mai mult pe propria persoana.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Cristian Preda: Modificarea Codului Penal va delegitima si mai mult Parlamentul. Sustinatorii sunt niste fricosi care isi apara cauzele private

Europarlamentarul Cristian Preda a criticat modificarile aduse recent la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, mai ales inlocuirea sintagmei suspiciuni rezonabile cu indicii temeinice. Asta.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )