Libnet.ro
UNICEF

22:30

H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Grupul Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat, ieri, cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de haine nevandute in valoare de peste patru miliarde dolari, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Romania are cel mai mare deficit bugetar din ultimii ani. Ca in timpul crizei

Dezastru la buget, in ciuda cresterii economice record. Primele doua luni ale anului s-au incheiat c.

Declinul HM: Cum a ajuns retailerul la cel mai mic profit din ultimii 16 ani si la haine nevandute in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Retailerul suedez de imbracaminte HennesMauritz HM) a raportat marti cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in Romania, si in tari precum Mexic si India.

Grupul H and M a raportat pentru T1 cel mai scazut profit din ultimii 16 ani, din cauza stocurilor mari

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes and Mauritz H and M) a raportat astazi cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in tara noastra, si in tari precum Mexic si India, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

HM se prabuseste: Stoc de haine nevandute de patru miliarde de dolari

Grupul Hennes Mauritz AB HM), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat marti cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de ha.

Duster, Duster si iar Duster. Modelul de la Mioveni este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa

Datele publicate in urma cu putin timp de Jato Dynamics arata ca Dacia Duster este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa. Podiumul este completat pe rand de Peugeot 2008 si Renault Captur.

Complexul Energetic Oltenia estimeaza un profit brut mai mic de trei ori fata de 2017

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, estimeaza pentru acest an un profit brut de 70,2 milioane lei, mai mic de aproape trei ori fata de 2017. Compania preconizeaza totodata ca numarul mediu de salariati pentru acest an va scadea de la 13. 760 persoane la 13. 165 persoane, respectiv cu 4,3%, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli publicat in dezbatere de Ministerul Energiei.

Complexul Energetic Oltenia estimeaza un profit brut mai mic de trei ori fata de 2017

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, estimeaza pentru acest an un profit brut de 70,2 milioane lei, mai mic de aproape trei ori fata de 2017, se arata proiectul privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat de Ministerul Energiei.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Romanii, cel mai usor de manipulat prin Facebook

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un studiu stiintific realizat in mai multe tari, care arata ca romanii sunt cel mai usor de manipulat pe Facebook din Europa. Romania cu 53% este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )