Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

''Industria telecom din Romania este una de succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,

''Industria telecom din Romania este una de succes, in care vedem perfomante bune, dar uneori trebuie sa intervenim, in sensul ca nu trebuie sa lasam firmele mari sa blocheze inovatia sau intrarea unor firme mici, inovative, pe piata, a afirmat, azi, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, la cea de-a XX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor 2016, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Expert german: Sistemul antiracheta din Romania este prea scump, ineficient si un raspuns total gresit la o amenintare perceputa

Sistemul antiracheta instalat la Deveselu este prea scump, ineficient si un raspuns total gresit la o amenintare perceputa, a declarat Hans-Joachim Spanger, expert german privind conflictele, intr-un.

[P] PostMaster este primul operator postal din Romania care ofera trasabilitatea plicurilor prin GPS

Noul serviciu TrackTrace ofera localizarea in timp real a corespondentei, de la preluarea ei de catre postas si pana la momentul livrarii acesteia la cutia postala a destinatarului. PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor privat de servicii postale din Romania, este primul operator cu acoperire nationala care introduce acest tip de serviciu, care asigura trasabilitatea serviciilor postale.

Iohannis: Romania este decisa sa contracareze cu toata determinarea manifestarile antisemite, rasiste si xenofobe si sa devina un exemplu regional de promovare a memoriei Holocaustului

Romania este decisa sa contracareze manifestarile rasiste, xenofobe si antisemite, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care s-a referit si la rolul pe care il are sistemul educational in a-i.

Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot care ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, potrivitministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Bostan. Toate lucrurile pe care le-am facut sunt publicate pe site. Daca nu este clar, intrebati-ne! in ceea ce priveste conceptul [].

REVISTA PRESEI. Cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania

In ziarele de luni citim noi dezvaluiri despre scandalul in care este implicata compania producatoare de dezinfectanti Hexi Pharma, dar si despre cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania.

Business Report:Cresterea pe 2016: calitate proasta, cantitate mare, pret si mai mare;Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din Romania;Efectul pervers al ieftinirii petrolului asupra industriei otelului din Europa

Ce locuinta e potrivita pentru cumparat. Un studiu DTZ Echinox arata ca piata rezidentiala din Romania ramane. 7 momente cheie din istoria Mazda. Mazda este unul dintre cei mai celebri producatori de automobile din.

Alba Iulia, primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent smart city) din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot ce ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, a anuntat, miercuri,.

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, sanctionata de CSM

Judecatoarea Gabriela Baltag, presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania AMR), a incalcat normele de conduita reglementate de Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor, a decis ieri Plenul Consiliului Superior al Magistraturii. CSM a mentinut, astfel, decizia Sectiei de judecatori a Consiliului.

Interact aniverseaza 18 ani pe piata de training si dezvoltare profesionala din Romania

Compania de consultanta si formare profesionala Interact isi serbeaza majoratul pe piata de training din Romania, un mediu competitiv, la maturizarea caruia contribuie de 18 ani cu programe inovatoare dedicate dezvoltarii personale si organizationale.

Ce mijloace de RAZBOI pregateste RUSIA impotriva bazelor antiracheta din Romania si Polonia

Rusia pregateste ehipamente militare sofisticate pentru a lovi bazele scutului antibalistic din Romania si Polonia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )