Libnet.ro
UNICEF

22:45

De and Longhi ii angajeaza pe cei 33 de muncitori din Sri-Lanka

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De and Longhi ii angajeaza pe cei 33 de muncitori din Sri-Lanka

De and Longhi Romania a propus Ministerului Muncii si Protectiei Sociale sa preia spre angajare pe cei 33 muncitori din Sri Lanka, muncitori care ramasesera fara slujbe si fara posibilitatea de a se intoarce acasa. continuă pe Ziarul Bursa

Cei 36 de muncitori din Sri Lanka abandonati la Otopeni, ofertati de sase companii

Cei 36 de angajati singalezi plecati de la Botosani si abandonati pe Aeroportul Otopeni , neavand la dispozitie niciun zbor spre casa, au primit oferte de la sase companii din Romania, a anuntat Violeta Alexandru dupa o runda de discutii.

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care lucrau in Botosani, abandonati pe aeroportul Otopeni

Zeci de muncitori din Sri Lanka, care au lucrat la o fabrica de confectii din municipiul Botosani si care s-au aflat in carantina institutionalizata, vor fi repatriati, a anuntat, duminica, Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia prefectului.

36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni -UPDATE

Zeci de muncitori din Sri Lanka au fost abandonati pe Aeroportul Otopeni. Ei au lucrat la o fabrica de confectii din Botosani, s-au aflat in carantina dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu COVID-19, apoi autoritatile au decis repatrierea lor. Ajunsi pe aeroport cu autocare puse la dispozitie de Prefectura, ei au aflat ca nu au cu ce sa plece pentru ca nu exista niciun zbor catre Sri Lanka. Mai mult, aeroportul din Colombo este inchis pentru zborurile comerciale, scrie Libertatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )