Libnet.ro
UNICEF

16:15

E and Y: Profitabilitatea bancilor din SUA, mult mai ridicata decat a celor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E and Y: Profitabilitatea bancilor din SUA, mult mai ridicata decat a celor europene

Cele mai mari banci europene sunt mult in urma rivalelor lor din SUA in ceea ce priveste profitabilitatea si cota de piata, conform unei analize publicate ieri de firma de consultanta E and Y, transmite DPA. continuă pe Ziarul Bursa

CA REACTIE LA PRESIUNILE SUA ASUPRA IRANULUI, Barilul de petrol Brent - la cea mai ridicata cotatie din noiembrie 2018

Cotatia barilului de petrol Brent a urcat marti la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2018, dupa ce SUA au sporit presiunile economice asupra Iranului, transmit Reuters si Sky News.

O fetita din SUA care s-a nascut fara maini a reusit sa castige un concurs de caligrafie

O fetita de 10 ani din statul Maryland, care s-a nascut fara ambele maini, a reusit sa castige premiul intai la un concurs pentru scriere de mana din cadrul unei competitii nationale. Fetita a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu caligrafia ei, relateaza CNN.

Teodor Melescanu a anuntat instituirea celulei de criza la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai multi romani, printre care si copii, sub teroarea din Colombo

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat duminica la Antena 3 ca urmareste cu interes evolutia evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Melescanu a anuntat ca la ministerul de Externe se va institui celula de criza.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )