Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anda Adam a devenit mamica pentru prima data

Antena3 Antena3,
Anda Adam a devenit mamica pentru prima data

Vis implinit pentru Anda Adam. Cantareata a devenit mamica in aceasta dimineata, dupa ce a adus pe lume, la o clinica privata din Bucuresti, o fetita. continuă pe Antena3

Antonio Sanchez, compozitorul coloanei sonore a filmului Birdman concerteaza pentru prima data in Romania, la Jazz Night Out, pe 6 decembrie!

Antonio Sanchez este unul dintre cei mai mari bateristi ai lumii, castigator a 4 premii Grammy. Nascut in 1971 in Mexic, Sanchez a inceput sa cante la tobe la varsta de 5 ani. Studiaza la Berklee College of Music si New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude in Jazz Studies.

FOTO: Anne Hathaway, prima data in public dupa ce s-a aflat ca este gravida

Actrita de la Hollywood, Anne Hathaway, a iesit pentru prima data in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta a fost surprinsa la plimbare cu sotul ei Adam Shulman, iar pe sub haine se putea distinge burta actritei, potrivit Harper Bazaar.

Anda Adam a nascut! Micuta Evelin a avut la nastere 3 kilograme

Anda Adam a nascut in aceasta dimineata la maternitatea Regina Maria din Bucuresti. Artista a adus pe lume, prin cezariana, o fetita perfect sanatoasa, pe care o va boteza Evelin. Bebelusul a avut la nastere 3 kilograme.

Anda Adam, ultimele fotografii insarcinata

Anda Adam se pregateste sa aduca pe lume primul sau copil. Nasterea urmeaza sa aiba loc in orice moment. Artista este insa la fel de activa ca si in perioada de dinaintea sarcinii, iesind in oras si filmand un nou videoclip. Iata ce a facut zilele trecute, in ultima saptamana de dinaintea nasterii.

Anda Adam a nascut. Ce nume i-a pus fetitei

Cantareata Anda Adam, in varsta de 35 de ani, a dat nastere primului sau copil, luni. Artista a adus pe lume o fetita, pe nume Evelin, de trei kilograme, relateaza click. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )