Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anda Adam vrea sa castige premiul cel mare la Ferma. Ce calitati o vor ajuta

Playtech Playtech,
Anda Adam vrea sa castige premiul cel mare la Ferma. Ce calitati o vor ajuta

Anda Adam este hotarata sa plece acasa cu marele premiu de la Ferma. Oraseni versus sateni. Cantareata si-a facut bagajele, si-a lasat familia si a mers direct la filmarile pentru emisiunea de pe PRO TV. Anda Adam, concurenta hotarata sa castige noul sezon Ferma in varsta de 40 de ani, Anda Adam a acceptat provocarea . continuă pe Playtech

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei, printre concurentii emisiunii Ferma

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei sunt decisi sa depaseasca orice provocare la care ar putea fi suspussi in emisiune.

Florin Citu a facut anuntul cel mare. Suntem cei mai buni din Europa. Cum este posibil

Criza econimica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, insa Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea inittiala, conform ministrului Finantelor, Florin Citu. Florin Citu a facut anuntul cel mare Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum.

Catalina Ponor a facut anuntul cel mare. Se marita! Cine este viitorul sot

Catalina Ponor, 32 de ani, este gata sa faca pasul cel mare. Fosta campioana olimpica a acceptat cererea in casatorie a lui Bogdan Jianu, 50 de ani, actor si regizor. Anuntul a fost facut de sportiva, pe pagina ei de Instagram. Catalina Ponor si Bogdan Jianu formeaza un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )