Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

B1 B1,
Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar. continuă pe B1

Melania Trump s-a intors in campanie, la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru Covid-19: Va multumesc pentru toata dragostea -VIDEO

Melania Trump s-a intors marti in campania electorala, cu doar o saptamana inaintea scrutinului prezidential in care americanii vor decide daca va mai sta la Casa Alba. A fost prima ei aparitie la un miting electoral la aproape o luna dupa ce a fost testata pozitiv pentru coronavirus.

Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus - Ce posta Olivia Steer in urma cu doar cateva zile

Andi Moisescu a confirmat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, jurnalistul primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent.

Bistrita-Nasaud: Prefectul Stelian Dolha, in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru Covid-19

Prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, se afa in izolare la domiciliu, dupa ce sotia sa, care este medic, a fost depistata cu Covid-19. Acesta si-a facut testul,rezultatul fiind asteptat.

Andi Moisescu are COVID-19. in urma cu o saptamana, Olivia Steer indemna oamenii sa-si dea jos mastile

Andi Moisescu 48 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19, inainte de auditiile noului sezon Romanii au talent, potrivit stirileprotv. ro.

Simona Halep a fost testata pozitiv cu coronavirus

Simona Halep a anuntat, sambata, printr-un mesaj publicat pe Twitter, ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Tenismenase afla in izolare acasa si spune ca se simte bine, fiind in recuperare.

CORONAVIRUS |Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este stare de sanatate a artistului

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma unor analize de rutina, potrivit Viva. Artistul a vorbit deschis despre simptomele pe care le-a avut, la Showbiz Report, de la.

Khloe Kardashian, infectata cu noul coronavirus. Vedeta a dezvaluit cu se simptome se confrunta

Khloe Kardashian, vedeta unui celebru reality show din Statele Unite, a anuntat ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Cu ce simptome se confrunta vedeta? Familia.

Vladuta Lupau, infectata cu noul coronavirus. Artista a facut anuntul pe retelele de socializare

Vladuta Lupau, una din cele mai frumoase cantarete de muzica populara din Romania, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut chiar de ea. Cantareata de muzica.

Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, saptamana trecuta: Dati-va mastile jos, luati-va imunitatea inapoi!

Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID si a aflat la sfarsitul acestei saptamani ca este infectat cu SARS-CoV-2. Jurnalistul spune ca nu are niciun simptom si ca s-a autoizolat.

Tot mai multi medici din Prahova infectati cu noul coronavirus. Sectiile ATI, UPU si Infectioase decimate de COVID-19

Medicul Andrei Ilinca, directorul medical al Spitalului Judetean Ploiesti, este ultimul din lunga lista a medicilor din Prahova care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )