Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Playtech Playtech,
Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Bogdan Mocanu le-a marturisit fanilor ca inca sufera dupa fosta partenera, Andra Volos. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca nu a fost usa de biserica in relatia cu satena, dar si actiunile ei au cantarit mult in decizia separarii. La un asa comentariu, Andra a replicat fara sa stea pe ganduri. Andra . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, reactie neasteptata. Ce a spus dupa ce Livian are o noua relatie

Dupa despartirea de Livian, Bianca de la Puterea Dragostei inca se recupereaza. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a ramas cu un gust amar si cu multe semne de intrebare. Reactia neasteptata a Biancai Comanici Bianca Comanici sustine ca banuia faptul ca Livian nu mai vrea sa continuie relatia cu ea si ca s-a orientat .

Bianca de la Puterea Dragostei, primul mesaj catre Livian. Ce i-a transmis, dupa ce l-a vazut cu o alta femeie

Bianca de la Puterea Dragostei suspina dupa fostul amorez. Finalistii sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei s-au despartit chiar inainte de Finala. Desi s-au mai tatonat la finele competitie, cei doi tot n-au ramas impreuna. Ce mesaj i-a transmis bruneta barbatului pe care l-a avut? Puterea Dragostei: Bianca Comanici, mesaj de dragoste catre Livian Bianca .

Imagini indecente cu o concurenta de la Puterea Dragostei! Ce face pentru bani, de fapt

Un nou scandal in una dintre cele mai iubite emisiuni de pe Kanal D. Au aparut imagini indecente cu o concurenta de la Puterea Dragostei si s-a aflat ce face, de fapt, pentru bani! Puterea Dragostei: Imagini indecente cu o concurenta Editia de marti a emisiunii Puterea Dragostei a adus noi dezvaluiri despre una dintre .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre Jador. De ce a incheiat orice legatura cu manelistul

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre relatia cu Jador. Acesta este motivul pentru care a incheiat orice legatura cu manelistul. Declaratiile castigatoarei show-ului matrimonial au pus fanii pe jar. Motivul pentru care Bianca Comanici si Jador nu mai vorbesc Dupa nenumarate despartiri si impacari intre Bianca si Livian, cei doi fosti .

Puterea Dragostei a primit o noua lovitura. Decizia radicala luata la emisiunea de la Kanal D

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, din nou, emisiunea Puterea Dragostei, difuzata de Kanal D. Care este valoarea amenzii, precum si motivul pentru care a fost sanctionat postul de televiziune, in cele ce urmeaza. Puterea Dragostei, sanctionata de CNA Show-ul matrimonial de la Kanal D a primit o noua lovitura din partea CNA. in .

O noua amenda pentru show-ul Puterea Dragostei: E foarte multa agresivitate verbala. Acesti concurenti sunt alesi pe spranceana

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D a fost sanctionata din nou de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru limbaj trivial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )