Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andre Rieu le ureaza romanilor, in limba romana, Paste fericit si sa se bucure de acest moment

Adevărul Adevărul,
Andre Rieu le ureaza romanilor, in limba romana, Paste fericit si sa se bucure de acest moment

Violonistul Andre Rieu, care va sustine mai multe concerte in Piata Constitutiei din Bucuresti, in luna iunie, le ureaza romanilor, in limba lor, Paste fericit! si sa se bucure de acest moment special al anului, alaturi de familiile si prietenii lor. continuă pe Adevărul

Andre Rieu vorbeste in limba romana cu fanii din Romania. Artistul are un mesaj special de Paste

Celebrul violonist Andre Rieu a pregatit un mesaj special de Paste in limba romana pentru fanii din Romania. Acesta poate fi urmarit pe contul de YouTube al lui Andre Rieu. Imaginile la rezolutie HD pot fi.

Andre Rieu, mesaj de Paste pentru romani: Bucurati-va de acest moment special alaturi de familie si prieteni. Astept cu nerabdare sa va intalnesc (VIDEO)

Celebrul violonist Andre Rieu a pregatit un mesaj special de Paste in limba romana pentru fanii din tara noastra, informeaza B1 TV. Dragi prieteni din toata Romania, va urez tuturor un Paste fericit!.

Cum se spune Paste Fericit in engleza, germana si franceza, dar si in alte limbi europene

Desi multe persoane stiu cum se spune Paste Fericit in engleza, sunt relativ putin cei care stiu echivalentul urarii de Paste in limba germana, franceza, sau in alte limbi europene.

SUBIECTELE de la Olimpiada Nationala de Limba Romana

Sute de elevi de liceu din intreaga tara au participat la faza nationala a Olimpiadei de Limba Romana, care a avut loc la Targu Mures.

Adevarul te mediteza pentru Capacitate. Profesoara Corina Buzoianu explica modelele de subiecte la Limba Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua astazi, la Adevarul Live, cu o noua ora de meditatie pentru proba de Limba si Literatura Romana de la Evaluarea Nationala. Invitata in platou este Corina Buzoianu, profesoara la Colegiul National Spiru Haret din Bucuresti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )