Libnet.ro
UNICEF

22:16

Andrea Bocelli, concert in Domul din Milano: unde poti asculta rugaciunea de Paste a artistului

Playtech Playtech,
Andrea Bocelli, concert in Domul din Milano: unde poti asculta rugaciunea de Paste a artistului

Pentru a celebra Pastele Catolic si pentru a aduce o raza de soare in sufletul italienilor, Andrea Bocelli a sustinut un concert in Domul din Milano, fara spectatori. Andrea Bocelli ar putea. continuă pe Playtech

VIDEO Andrea Bocelli a cantat la Domul din Milano, pentru renastere si triumful vietii. Italia va fi un model de victorie

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in seara de Pasti a catolicilor, celebrat duminica, 12 aprilie, la Domul din Milano. Este doar o rugaciune, a afirmat muzicianul.

VIDEO Andrea Bocelli, concert fara spectatori la Domul din Milano

Tenorul italian Andrea Bocelli a interpretat in duminica Pastelui catolic o suita de cantece religioase, care au fost difuzate in lumea intreaga in cadrul unui eveniment organizat fara spectatori la Domul din Milano, oras situat in una dintre cele mai grav afectate regiuni ale lumii de pandemia de coronavirus.

Andrea Bocelli, reprezentatie exceptionala la Domul din Milano. Concertul transmis pe Youtube a avut zeci de milioane de urmaritori (VIDEO)

Faimosul tenor italian, Andrea Bocelli a sustinut recitalul Bocelli: Music for Hope in duminica Pastelui catolic, in Domul din Milano. Reprezentatia a fost transmisa live pe YouTube si a strans milioane de.

Andrea Bocelli a cantat de Pastele catolic in Domul din Milano, fara spectatori. Momentul a fost urmarit online de milioane de oameni

Concertul de Pasti al lui Andrea Bocelli a fost un moment superb pentru ca lumea sa se reuneasca si sa reflecte asupra perioadelor de incercare pe care le traim cu totii pe fondul pandemiei coronavirusului, scrie Today. com.

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Duminica seara, de Pastele Catolic, celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in piata Duomului din Milano fara niciun spectator. Iata aici imaginile unice din timpul unui concert ce va ramane in istorie! .

Cand a orbit Andrea Bocelli. Incidentul tragic care l-a lasat fara vedere pe marele tenor

Vocea reputatului tenor uimeste si lasa fara suflare intreaga lume, ori de cate ori este vazut si ascultat. Celebrul Andrea Bocelli, de origine italiana, este unul dintre cele mai importante nume ale muzicii de.

Andrea Bocelli va canta fara spectatori

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli va interpreta in duminica Pastelui catolic o suita de cantece .

Carte postala din Romania, unde prea multi nu tin seama de reguli: Cele mai blande restrictii si Pastele ma fac sa fiu nelinistit.

De cand Romania a instituit restrictii la scara nationala pe 17 martie am iesit din apartament doar in patru ocazii: trei pentru a cumpara mancare si una pentru a ridica un nou gratar pe care l-am comandat online incercati sa-mi spuneti ca gratarul nu este un articol esential). Copiii au iesit doar o data, ca sa cumpere paine si lapte de la un magazin local, se confeseaza Craig Turp in Emerging Europe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )