Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Antonescu, primele declaratii dupa ce a anuntat la 112 ca este sechestrata de iubit

Antena3 Antena3,
Andreea Antonescu, primele declaratii dupa ce a anuntat la 112 ca este sechestrata de iubit

Andreea Antonescu a facut primele declaratii cu privire la apelul la 112 prin care ar fi anuntateste sechestrata de iubitul ei, intr-o locuinta din Iasi. continuă pe Antena3

Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator. Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primele declaratii, dupa ce postul Antena 1 a anuntat ca ea nu va mai prezenta Observator, iar din aceasta primavara telespectatorii o vor gasi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de stiri. Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator Nu voi accepta .

Andreea Antonescu, primele declaratii dupa ce a anuntat la 112 ca este sechestrata

Andreea Antonescu a facut primele declaratii cu privire la apelul la 112 prin care ar fi anuntateste sechestrata de iubitul ei, intr-o locuinta din Iasi.

Andreea Antonescu, apel de urgenta la 112 in miezul noptii! Ce i-a facut iubitul si cum au reactionat politistii

Andreea Antonescu, jumatatea trupei Andre, a sunat la 112 in miezul noptii, anuntand ca este sechestrata intr-un apartament de lux din Iasi. Cum au reactionat politistii? Andreea Antonescu, apel de urgenta la 112 in miezul noptii Anul 2019 a readus-o pe Andreea Antonescu in atentia publicului, odata cu reunirea trupei Andre. in luna septembrie a .

Cantareata Andreea Antonescu, amendata dupa o alarma falsa la 112

Andreea Antonescu, fosta membra a trupei Andre, a fost amendata pentru apelarea nejustificata a serviciului 112. Miercuri noapte, ea a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrata intr-un apartament din Iasi, iar cand politistii au ajuns la adresa indicata cantareata a negat ca a sunat la numarul de urgenta.

Andreea Antonescu A FOST SECHESTRATA! APEL DISPERAT la 112! Politistii au ramas FARA CUVINTE cand au ...

Andreea Antonescu a sunat la 112 pentru a anunta ca este sechestrata intr-un apartament din Iasi,in noaptea de miercuri spre joi. Politistiiau gasit-o imediat, intr-o locuinta, impreuna cu.

Andreea Antonescu a sunat la 112 si a mintit ca este sechestrata intr-un apartament. Ce amenda a incasat vedeta

Andreea Antonescu a alertat politistii ieseni in miez de noapte. Vedeta a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrata intr-un apartament de lux. La scurt timp, politistii au gasit-o pe Andreea Antonescu, insa vedeta a negat ca ar fi sunat.

Lovitura grea pentru Andreea Antonescu! Ce veste a primit din partea sotului

Cunoscuta cantatreata Andreea Antonescu a sunat seara trecuta la 112. Aceasta le-a transmis politistilor ca este sechestrata de iubitul ei intr-un apartament din Iasi. Ce spune sotul solistei despre alarma falsa la 112? Ce vestea i-a dat acesta? Andreea Antonescu, amendata dupa un apel fals la 112 Andreea Antonescu a socat pe toata lumea cu .

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Andreea Antonescu si Stefan Manolache, in noaptea in care ea a sunat la Politie. inregistrarea audio catre 112 a ajuns pe internet

Politistii din Iasi spun ca artista Andreea Antonescu a sunat la 112, in noaptea de miercuri spre joi, reclamand ca este rapita. Oamenii legii au ajuns insa la adresa indicata, constatand ca ea era insotita de iubitul ei, impreuna cu care consumase alcool, spun surse judiciare. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Andreea Antonescu si .

Andreea Antonescu, apel la 112. Vedeta a alertat politistii ca este sechestrata intr-un apartament din Iasi

Panica in miez de noapte la Iasi. Andreea Antonescu a alertat autoritatile si le-a anuntat ca este sechestrata intr-un apartament de lux din oras. Fortele de ordine au intervenit de urgenta la adresa indicata si au gasit-o pe vedeta in locuinta.

Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort. Anuntul lui George Burcea i-a bulversat pe fani

De o saptamana incoace, gura lumii nu mai tace. Dupa ce George Burcea a fost in vizorul presei odata cu lansarea romanului sau despre violenta domestica, aducandu-se la lumina momente din trecutul familiei sale, in prim-plan vine acum divortul. Sotul artistei a facut primele declaratii despre acest subiect. Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )