Libnet.ro
UNICEF

19:45

Andreea Balan, adevarul despre ce s-a intamplat in timpul nasterii VIDEO

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, adevarul despre ce s-a intamplat in timpul nasterii VIDEO

Andreea Balan continua sa dea explicatii despre clipele cumplite prin care a trecut recent. Dragii mei, dupa toate zvonurile si barfele, aveti aici exact ceea ce s-a intamplat la nastere. De ce a fost stop. continuă pe Antena3

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Andreea Balan a nascut luni, prin cezariana, insa operatia nu a decurs fara probleme, iar celebra artista a fost cat pe ce sa-si piarda viata in timp ce dadea nastere celui de-al doilea copil. Iata ce s-a intamplat si cum se simte acum Andreea Balan! .

Andreea Antonescu a incercat sa o viziteze pe Andreea Balan. Ce s-a intamplat cand a ajuns la spital

Marti seara, Andreea Antonescu a mers la spital pentru a-si vizita prietena. Citeste si: Mihai Gadea, informatii exclusive despre starea in care se afla Andreea Balan Aceasta i-a adus Andreei Balan un.

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Balan. Ce a spus despre fosta ei colega de trupa, dar si despre fetita ei

Vestile ingrijoratoare despre nasterea problematica a Andreei Balan n-au lasat-o fara reactie pe fosta ei colega de trupa. Andreea Antonescu s-a grabit catre spital, pentru a vedea starea actuala a prietenei sale.

Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa momentul critic prin care a trecut: Am avut noroc. Cantareata a povestit in detaliu ce s-a intamplat VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare.

Andreea Balan, prima aparitie TV dupa momentul critic prin care a trecut: Au fost 15 medici in sala.Am avut noroc VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare.

Blestem total in TELEVIZIUNE! Din pacate, este vorba despre TEO TRANDAFIR! Rugaciuni pentru VEDETA

Toata Romania a avut un soc cand a auzit ca Andreea Balan a suferit un stop-cardiac chiar in timpul nasterii. Prin urmare, TeoTrandafir a dorit sa ii transmita un mesaj de sustinere.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

Medicul care a salvat-o pe Andreea Balan: A fost o situatie critica. Resuscitarea a durat un minut

Conf. dr. Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe cantareata Andreea Balan, a explicat ca a fost vorba de o complicatie mai frecventa la nasterile naturale decat in cazul operatiilor de cezariana, oferind detalii despre starea artistei.

Ce si-a propus sa faca Andreea Balan dupa externare

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a fost externata din spitalul privat in care a nascut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetita a ei si a actorului George Burcea 31 de ani).

SOC in showbiz! Este vorba despre Simona Gherghe. S-a intamplat dupa ce Andreea Balan a facut STOP CARDIAC in sala de nasteri, avem DETALII DE ULTIMA ORA

Vestea conform careia Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii a socat intreaga tara, in special pe femeile care urmeaza sa nasca si au ales operatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )