Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Balan, amenintata cu moartea pentru ca sustine LGBT: Ce fac unii oameni care se cred credinciosi... (FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan, amenintata cu moartea pentru ca sustine LGBT: Ce fac unii oameni care se cred credinciosi... (FOTO)

Andreea Balan sustine ca a fost jignita si chiar a primit amenintari cu moartea dupa ce s-a pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Carpa ce esti, sa infunzi. continuă pe B1

Andreea Balan, amenintata cu moartea pentru ca sustine LGBT: Ce fac unii oameni care se cred credinciosi... (FOTO)

Andreea Balan sustine ca a fost jignita si chiar a primit amenintari cu moartea dupa ce s-a pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Carpa ce esti, sa infunzi.

Andreea Balan publica amenintarile cu moartea primite pentru ca sustine LGBT: Ce fac unii oameni care se considera credinciosi

Cantareata Andreea Balan, in varsta de 34 de ani, a dezvaluit ca a primit comentarii agresive, injuriisi chiar amenintari cu moartea dupa ce s-a pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Artista le-a raspuns celor care au jignit-o printr-o postare publica.

Andreea Balan a primit amenintari cu moartea pentru ca sustine LGBT: Ce fac unii oameni care se considera credinciosi

Andreea Balana dezvaluit ca a primit comentarii agresive, injurii si chiar amenintari cu moartea dupa ce s-a pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Artista le-a raspuns.

Caru' cu vedete:Andreea Balan a primit amenintari cu moartea pentru ca nu a fost la referendum; Ozzy Osbourne a fost operat de urgenta. Rockerul si-a anulat un concert;Scott Wilson a murit. Actorul din Walking Dead a pierdut lupta cu leucemia la 76 de an

Nimeni nu stia asta despre Kanye West. Rapperul a dezvaluit totul. inainte de a deveni un cunoscut si apreciat rapper si cu mult inainte de a deveni sotul starului tv Kim Kardashian, Kanye West a avut o meserie care nu are nimic in comun cu ceea ce face acum. Loredana Groza plange cand isi ia fiica in brate: Ma emotioneaza pana la lacrimi. Loredana Groza plange de fiecare data cand isi ia fiica in brate. Elena reprezinta pentru ea cea mai frumoasa comoara. Au o legatura spirituala indestructibila, iar asta se poate observa imediat.

Andreea Marin, anunt SOC pentru fani: GATA, acum nu mai trebuie sa demonstrez...

Andreea Marin vine cu vesti bune pentru fanii sai. Vedeta TV pare sa radieze de fericire si sustine ca traieste una dintre cele mai bune perioade din viata sa. Andreea Marin a explicat, intr-o emisiune la.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )