Libnet.ro
UNICEF

23:15

Andreea Balan, internata de urgenta aproape cu septicemie

ADPM ADPM,
Andreea Balan, internata de urgenta aproape cu septicemie

Andreea Balan trece din nou prin momente extrem de dificile. Dupa ce era la un pas sa moara atunci cand a nascut pentru a doua oara, artista a ajuns luni noapte de urgenta la spital aproape cu septicemie. Iata ce s-a intamplat! . continuă pe ADPM

Andreea Balan, de urgenta la spital. Vedeta trece prin clipe cumplite, ce a patit

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta cantareata trece prin momente extrem de grele. Ce a patit jumatatea trupei Andre si de ce a ajuns in aceasta stare? Cum se simte juratul de la emisiunea Te cunosc de undeva? Andreea Balan, probleme de sanatate. Solista a ajuns de urgenta la spital Din pacate, .

EXCLUSIV Andreea Balan, in stare grava la spital. Medicii se tem din ce in ce mai rau pentru ea

Artista se afla de mai bine de zece ore la spital, insa medicii nu stiu nici pana in acest moment ce anume are artista si daca necesita o interventie chirurgicala sau nu Detalii despre starea de sanatate a Andreei Balan. Marturiile apropiatilor in aceasta dimineata, Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital cu Ambulanta, .

Andreea Balan, la un pas de septicemie. Artista a fost internata de urgenta in spital

Andreea Balan trece prin momente extrem de dificile. Cantareata a ajuns de urgenta la spitalin noaptea de luni spre marti din cauza unordureri insuportabile. Medicii au programat-o pentru.

Cum arata Andreea Balan inainte sa ajunga la spital. Imaginile incredibile cu artista

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital in noaptea de luni spre marti, din cauza unor dureri abdominale atroce. Artista a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan cu cateva ore inainte, in parcarea televiziunii Antena 1. Evenimentele din ultima perioada si-au pus amprenta asupra fizicului ei. Cum arata inainte sa ajunga la spital: Andreea Balan .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )