Libnet.ro
UNICEF

11:00

Andreea Balan, operata de urgenta la cateva zile dupa ce a nascut. Artista s-a trezit intr-o balta de sange

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, operata de urgenta la cateva zile dupa ce a nascut. Artista s-a trezit intr-o balta de sange

La doar cateva zile dupa ce a nascut, Andreea Balan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Artista s-a speriat teribil si, in mijlocul noptii, a ajuns la clinica unde a. continuă pe Antena3

SOC: Andreea Balan, intr-o BALTA DE SANGE dupa nastere! Artista a fost OPERATA de URGENTA! Vestea trista a momentului

Andreea Balan a ajuns din nou pe mana medicilor. Artista avut parte de un soc cand s-a trezit intr-o balta de sange acum cateva zile.

Andreea Balan, din nou la TERAPIE INTENSIVA: O noua OPERATIE din cauza HEMATOAMELOR (FOTO)

Andreea Balan trece prin momente grele. Problemele de sanatate se tin scai de cantareata.

Lucrarile la centura Bacaului se opresc la cateva zile dupa ce au fost inaugurate cu mare tam-tam de ministrul Cuc. CNAIR anunta ca muncitorii intra in saptamana libera

Lucrarile la centura Bacaului, inaugurate cu tam-tam de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in ziua protestului sieu, pe 15 martie, se opresc pentru o saptamana. Anuntul a fost facut de Compania de AutostraziCNAIR) care precizeaza ca antreprenorul a anuntat ca muncitorii intra in saptamana libera.

Medicul Ciuhodaru, dupa ce Andreea Balan a fost operata de urgenta. La ce sunt expuse femeile dupa nastere

La doar cateva zile dupa ce a nascut, Andreea Balan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Artista s-a speriat teribil si, in mijlocul noptii, a ajuns la clinica unde a.

Andreea Balan a fost operata de urgenta, insa problemele de sanatate persista

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a fost din nou operata de urgenta dupa ce a suferit o hemoragie puternica, la scurt timp dupa complicatiile suferite in timpul nasterii prin cezariana.

Andreea Balan rupe tacerea dupa ce a ajuns iar la spital

Andreea Balan a tinut ca fanii sa auda de la ea despre problemele de sanatate pe care le-a avut la nastere. Mai mult decat atat, indragita artista a explicat, joi, intr-un mesaj postat pe Facebook, si de ce.

Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital. Artista a explicat de ce are nevoie de o noua operatie

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a facut primele declaratii dupa ce a ajuns din nou la spital, in urma unor complicatii aparute dupa operatia de cezariana. De asemenea, artista a facut publica o imagine din spital in care apare alaturi de fiica ei cea mare.

Stan si Bran Mr Bean ar fi invidiosi: lucrarile la Centura Bacau, oprite la cateva zile de la fastuoasa inaugurare facuta de ministrul Cuc

Centura Bacau, scena unei descinderi efectuate vineri, 15 martie, de ministrul Razvan Cuc, cel care anunta ca incep lucrarile la primii metri de autostrada din Moldova, atrage din nou atentia presei. Dupa ce ministrul si presa a plecat din zona, lucrarile s-au oprit pe Centura Bacaului iar oficialii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere [] .

Atacul terorist din Christchurch: Jacinda Ardern spune ca va anunta modificarea legislatiei privind detinerea armelor in cateva zile

Premierul Noii Zellande, Jacinda Ardern, a spus ca guvernul este complet unit pentru a reforma legislatia privind armele dupa atacul terorist din Christchurch in care 50 de persoane au murit, dar deocamdata nu sunt propuneri concrete, acestea urmand sa vina pana la sfarsitul saptamanii, relateaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )