Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Balan a primit raspunsul medicilor. Rezultatele testelor, dupa ce George Burcea s-a infectat

Playtech Playtech,
Andreea Balan a primit raspunsul medicilor. Rezultatele testelor, dupa ce George Burcea s-a infectat

George Burcea a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus vineri, in urma efectuarii unui test rapid. Actorul a mers la spital pentru a face un nou test prin metoda RT PCR, apoi s-a izolat in casa. Starea lui de sanatate este buna, potrivit unui comunicat transmis de PRO TV. Aceasta veste a starnit alerta . continuă pe Playtech

Andreea Balan, reactie neasteptata. Ce a postat la 24 de ore dupa ce George Burcea s-a imbolnavit

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Acelasi lucru se intampla cu 24 de ore mai tarziu si cu Viviana Sposub. Multi se asteptau ca fosta sotie, Andreea Balan, sa aiba o anume reactie. Fanii au fost dezamagiti, totusi. Reactia Andreei fiind cu totul .

EXCLUSIV Tiberiu Argint si Andreea Balan au facut un pas urias in relatia lor. Ce s-a intamplat chiar azi, de ziua lui

E zi mare pentru cuplul Andreea Balan si Tiberiu Argint. Astazi, iubitul Andreei Balan implineste varsta de 36 de ani, iar cu aceasti ocazie un pas important in relatia lor s-a intamplat. Tiberiu Argint si Andreea Balan au facut un pas urias in relatia lor Astazi, 19 octombrie, iubitul Andreei Balan a mai adaugat un .

Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

O vedeta cunoscuta de la noi a desfiintat-o pe Andreea Balan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumatate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure. Andreea Balan, aspru criticata de o vedeta de la Pro TV Iulia Albu a disparut un timp din prim-plan din randul .

Andreea Balan, prinsa cu minciuna? Cine sta, de fapt, cu fiicele ei toata ziua

Andreea Balan si-a dezamagit cativa dintre fani din cauza unor afirmatii. Cine sta cu fetitele ei toata ziua si cum se plange artista la TV din cauza situatiei in care se afla multe alte femei din lumea intreaga? Andreea Balan, afirmatii mincinoase? Saptamanile trec, Burcea a venit si el in cadrul show-ului Ferma cu declaratii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )