Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Playtech Playtech,
Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Sarutul patimas dintre George Burcea si Viviana Sposub, in cadrul emisiunii Ferma, a creat deja controverse. Astfel ca dupa ce s-a aflat de acest sarut, a aparut si o prima reactie a Andreei Balan pe conturile de socializare. Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie Emisiunea Ferma incepe marti, . continuă pe Playtech

George Burcea, sarut patimas cu alta femeie. Cu ce vedeta din PRO TV a fost intim

George Burcea vine de data asta in prim-plan! Actorul se pare ca a luat atitudine si nu doar ca ii sclipesc ochii dupa o vedeta din Pro TV, dar a si avut curajul sa se aventureze intr-o relatie mult mai apropiata cu aceasta. Barbatul a sarutat-o in vazul tuturor! George Burcea, sclipiri de dragoste in .

George Burcea, sarut neasteptat in noul sezon Ferma cu una dintre colegele sale

Astazi incepe noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Aflam deja aflam informatii despre un posibil cuplu format pe parcursul show-ului. Exista imagini cu un sarut patimas dintre George Burcea si una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine sa fie vorba?.

Cristian Tudor Popescu, reactie grosolana dupa descalificarea lui Djokovic de la US Open! Cum i-a atacat pe fanii sarbului

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020, dupa ce a lovit o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta, din optimi. Gestul nesportiv comis de Nole a impartit lumea tenisului. Fanii sarbului insista ca decizia a fost prea drastica, mai ales ca nu a existat nicio intentie din partea .

UE, reactie dura dupa ce Serbia s-a angajat sa mute ambasada la Ierusalim

Uniunea Europeana a reactionat luni dupa ce Belgradul si-a exprimat angajamentul privind mutarea ambasadei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Noile tensiuni diplomatice au loc in contextul in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )