Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Banica detine cel mai rapid model construit de BMW pana in prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition

Adevărul Adevărul,
Andreea Banica detine cel mai rapid model construit de BMW pana in prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition

Dealerul BMW MHS Motors a livrat cel mai rapid model construit de BMW pana in prezent: noul BMW M4 DTM Champion Edition. Singurii posesori al acestui model de colectie in Romania sunt, incepand de astazi, Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea. continuă pe Adevărul

Cat de repede urca cel mai rapid lift din lume

Compania japoneza Hitachi a realizat cel mai rapid lift din lume, care merge cu 75 de kilometri pe ora, pentru o cladire de business din China. Aceasta se afla inGuangzhou, in centrul financiar al tarii. Liftul de mare viteza va fi folosit in cladireaCTF Finance Center, care are530 de metri in inaltime, iar acesta va [].

Cum arata cel mai rapid papagal alergator din lume. A ajuns in doar cateva secunde la casuta lui (VIDEO)

Un papagal demonstreaza tuturor ca filmul Prinde-ma daca potiar fi trebuit sa-l aiba chiar pe el ca personaj principal. Cu toate ca putea sa zboare ca sa ajunga pana la colivie,.

Cel mai rapid jaf din istoria recenta a Politiei Romane. Trei hoti au furat 90 de telefoane in 90 de secunde

Trei barbati din Constanta au fost condamnati de magistratii Judecatoriei Vaslui pentru jaful de la magazinul Altex din Vaslui, de unde au furat 90 de telefoane, in valoare de peste 100. 000 de lei, intr-un timp record. Hotii au comis jaful in timp ce se indreptau spre Iasi, unde aveau termen intr-un proces in care erau judecati pentru fapte similare.

Andreea Banica, marturisiri dureroase: Tatal meu a murit fiindca nu a fost ajutat

Se poate numi o femeie fericita, dar Andreea Banica nu poate uita dramele pe care le-a trait de-a lungul timpului. Cantareata marturiseste ca tatal sau nu si-ar fi putut pierde viata, daca ar fi fost.

Vasilescu, BNR: Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei si cu primul ministru, cel mai important manager al tarii/ Sefii nostri de banci nu stiu un lucru elementar: ei trebuie sa aiba mintea rece si inima calda!

Educatia economica trebuie sa inceapa cu presedintele Romaniei. Trebuie sa inceapa cu primul ministru, care este cel mai important manager al tarii. Daca facem o analiza la nivelul managementului intern, al managerilor de la noi, o sa vedem ca lucrurile sunt dramatice. Nu stiu lucruri elementare. Numai asa se explica faptul ca avem 700. 000 de firme in Romania. Din cele 700. 000, circa 100. 000-Dumnezeu cu mila, ca nu dau niciun bilant. Raman asadar 600. Dintre aceste 600. 000 de firme ramase, 40% au datorii mai mari decat intreaga lor avere. Si nu sunt imprumutati la banci, ci la patronii firmei. E un paradox sa vina patronul la masa credala ca sa isi ia inapoi ceea ce a imprumutat firmei. Iar ceea ce a imprumutat, a imprumutat de fapt din jongleriile lui, din cifra de afaceri si cheltuieli, a spus joi Adrian Vasilescu, consilier de strategie in cadrul BNR, la o conferinta pe tema educatiei financiare. Vezi in text declaratiile integrale ale consilierului de strategie din BNR pe tema educatiei financiare si de ce e greu ca un functionar bancar cu 1500 de lei sa il educe financiar pe cel care vrea sa ia un imprumut de 100. 000 de euro.

Euro a atins aproape cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in raport cu dolarul. Lira sterlina este si ea in crestere

Euro a ajuns, miercuri, aproape de cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni, inainte de sedinta Bancii Centrale Europene.

Cel mai cunoscut traficant de arme a murit. Legatura cu Romania

Probabil cel mai bogat si celebru traficant de arme din toate timpurile, sauditul Adnan Kashoggi a murit la Londra. Avea 81 de ani. Exista informatii solide potrivit carora in anii 80, deceniul de aur pentru.

Londra, de la cel mai vizitat oras la o destinatie de evitat? Cati turisti ar putea pierde capitala afectata de atentate

Londra este de ani de zile cel mai vizitat oras din Europa, insa de anul acesta va fi poate cea mai evitata destinatie de city break de catre straini, avertizeaza analistii din turism. Cati turisti ar putea pierde metropola si cand isi poate reveni?.

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Contine substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

Medicul Bilic: Acesta este cel mai destept desert. Are substante miraculoase, mai ceva ca un medicament

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care este cel mai sanatos desert, precizand ca sanatos nu inseamna si dietetic. Ciocolata e sanatoasa, dar nu e dietetica. in .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )