Libnet.ro
UNICEF

10:30

Andreea Berecleanu, adevarul despre reintoarcerea la TV. De ce a ales Prima, de fapt

Playtech Playtech,
Andreea Berecleanu, adevarul despre reintoarcerea la TV. De ce a ales Prima, de fapt

Andreea Berecleanu a intrat in pandemie luand o pauza de televiziune care atunci parea pe termen nedefinit. Cu toate acestea, s-a produs surpriza toamnei, revenind in forta la pupitrul stirilor Prima TV. Andreea Berecleanu, adevarul despre reintoarcerea la TV Dupa o pauza de opt luni in care s-a dedicat altor proiecte, Andreea Berecleanu revine pe . continuă pe Playtech

Andreea Berecleanu, despre familie si reintoarcerea la stiri: Am venit alaturi de o echipa echilibrata

A intrat in pandemie luand o pauza de televiziune care atunci parea pe termen nedefinit. Dar a produs surpriza toamnei, revenind in forta la pupitrul stirilor Prima TV.

Prima TV introduce in grila de programe emisiunea Selly Show si trece la HD

Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala, Prima TV da un restart televiziunii odata cu premiera Selly Show si editiile FOCUS prezentate de Andreea Berecleanu.

Minunile lui Dumnezeu, explicate de stiinta. Care e, de fapt, adevarul despre Moise si Noe

Crede si nu cerceta este o zicala veche ce a devenit insuficienta. Astfel ca exista oameni care au cercetat si au venit cu raspunsuri despre religie. Minunile lui Dumnezeu, explicate de stiinta De indata ce omul a scapat de asuprirea omului si a inceput sa cerceteze ce anume s-a intamplat in vremea lui Iisus, au .

Marea Resetare a capitalismului. Adevarul despre teoria conspiratiei asociata cu Joe Biden si Bill Gates

Joe Biden nu este inca presedinte. Dar mandatul sau, care va intra in vigoare din ianuarie 2021, are deja parte de prima sa teorie a conspiratiei. Este cunoscuta sub numele de Marea Resetare, si, in constructia sa, prezinta un viitor distopic si elitist. Pandemia de coronavirus este doar un mijloc de a inrobi umanitatea si .

Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o impreuna

Au fost sau nu un cuplu in viata de zi cu zi? Aceasta era una dintre intrebarile in voga la inceputul anilor 2000. La cine se referea? La Emilia Popescu si Stefan Banica Jr. La ani intregi distanta am aflat raspunsul. Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o .

EXCLUSIV Alexandru Arsinel, adevarul despre regretatele sale colege: Ganduri, apropouri cu totii suntem oameni

Stela Popescu, Tamara Buciuceanu si Draga Olteanu Matei s-au reunit in Cer. Despre cele trei mari actrite, regine ale comediei romanesti, s-a spus ca au trait intr-o permanenta rivalitate. Iata ce spune insa Alexandru Arsinel despre relatia lor, actorul care le-a cunoscut toate secretele: Toate trei erau niste boieroaice, in sensul cel mai profund al .

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a Anamariei Prodan. A ajuns de urgenta la spital: Nu mai aveam aer

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar starea ei de sanatate se deterioreaza. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa. intr-o declaratie oferita pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )