Libnet.ro
UNICEF

09:45

Andreea Berecleanu, ce rusine. Parintii vedetei Antena 1 au reactionat imediat: A fost totul strict!

Playtech Playtech,
Andreea Berecleanu, ce rusine. Parintii vedetei Antena 1 au reactionat imediat: A fost totul strict!

Frumoasa prezentatoare TV a dezvaluit cateva detalii pe care fanii cu siguranta nu le stiau. Mai exact, Andreea Berecleanu a vorbit foarte deschis despre o perioada a vietii, copilaria ei, alaturi de anii adolescentei. E un subiect pe care vedetele incearca, de cele mai multe ori, sa-l ocoleasca cu desavarsire, insa vedeta de la Antena . continuă pe Playtech

Andreea Berecleanu, marturisiri despre Cristina Topescu: A vrut sa infieze o fetita. Nu a fost niciodata singura

Andreea Berecleanu 44 de ani) a vorbit despre moartea Cristinei Topescu intr-un interviu emotionant acordat revistei Elle Romania. Prezentatoarea TV a dezvaluit lucruri nestiute despre viata regretatei jurnaliste, precizand ca nu a fost niciodata singura, asa cum s-a scris.

Ce anunt a facut Adela Popescu, in direct la Vorbeste Lumea. Fanii au reactionat imediat

Co-prezentatoarea duo-ului Adela Popescu-Gabriel Coveseanu de la Vorbeste Lumea a facut un anunt, in direct, la TV. Vedeta PRO TV a dat de veste si pe Instagram, unde fanii au reactionat imediat. Adela Popescu, anunt in direct, la TV Adela Popescu si Radu Valcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire si Onoare in 2010.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Simona Gherghe a fost la un pas de casatoria cu el. Cine e fostul iubit al vedetei Antena 1 (FOTO)

Simona Gherghe este acum o femeie implinita, dar inainte de a avea tot ce are acum, atat din punct de vedere personal, cat si profesional, prezentatoarea antena 1 a trait o frumoasa poveste de dragoste cu un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )