Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Cosma, prima reactie dupa decizia de la inalta Curte: Dumnezeu a facut dreptate

Antena3 Antena3,
Andreea Cosma, prima reactie dupa decizia de la inalta Curte: Dumnezeu a facut dreptate

Deputata Andreea Cosma a avut o prima reactie dupa decizia de la inalta Curte, de rejudecare a dosarului lui Vlad si Mircea Cosma. Sunt foarte emotionata si nu stiu ce sa spun. Dumnezeu a facut dreptate . continuă pe Antena3

Vlad Cosma, prima reactie dupa decizia judecatorilor de reluarea a dosarului sau de la zero: Ma simt vulnerabil si emotionat

Luni seara, Vlad Cosma a avut prima reactie dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea de la zero a dosarului in care era acuzat de trafic de influenta si in care pe fond a primit 5 ani.

Vlad Cosma, dupa decizia de la inalta Curte: Este o solutie dreapta si corecta

Vlad Cosma a avut o prima reactie dupa decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. Completul de cinci magistratii ai instantei supreme a decis ca Mircea si Vlad Cosma vor fi rejudecati. Mircea Cosma fus.

Vlad Cosma, prima reactie, in asteptarea sentintei: E un motiv de bucurie...

Familia Cosma asteapta ca din moment in moment, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) sa vina c.

Andreea Cosma, explicatii dupa demersul sau impotriva DNA Ploiesti: E dreptul meu sa fac interpelare

Deputatul Andreea Cosma da explicatii, dupa noua etapa declansata impotrivaprocurorilor de la DNA Ploiesti. Social-democrata a spusca a primit noi informatii cu privire la abuzurile pe care le-ar co.

Andreea Cosma, dupa decizia in dosarul familiei sale: Dumnezeu a facut dreptate

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis luni rejudecarea dosarului in care Vlad Cosma si Mircea Cosma asteptau decizia finala. Deputata PSD Andreea Cosma a iesit public imediat d.

Andreea Cosma: La DNA Ploiesti se falsifica si teste poligraf

Deputatul Andreea Cosma reclama, intr-o interpelare adresata ministrului Carmen Dan, ca pe langa pre.

Politic show: Ghita, despre Kovesi: I-am spus Codruta, tu iti bagi nasul in campanie, nu prostesti pe nimeni; Deputata Andreea Cosma, cerere inedita pentru ministrul Carmen Dan: Va rog sa dispuneti verificari si sa-mi comunicati...; Partide noi pe scena

Ghita confirma acuzatiile Andreei Cosma. IPJ Buzau a certificat declaratiile unui martor inexistent. Sebastian Ghita sustine ca. Dan Tudorache: Reunirea Romaniei cu Republica Moldova, o chestiune de timp . Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si presedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat.

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa infrangerea de la Miami: Am jucat destul de bine in primul set, dar apoi...

Simona Halep 1 WTA) a parasit turneul de la Miami dupa a pierdut in fata Agnieszka Radwanska 32 WTA) cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3. Analizand evolutia sa, Halep a precizat ca este putin obosita si ca a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )